Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Obal iPhone SE udrží dlouho při životě. A nemusíte kupovat nový model

Obal iPhone SE omladí a i se starším telefonem budete moct udělat parádu. Velkou výhodou je stále rozmanitá nabídka pouzder a shodné rozměry s jinými modely.

Mnoho uživatelů stále nosí svůj telefon bez pouzdra. Je to samozřejmě jejich rozhodnutí, ale není moc důvodů, proč drahému mobilu tuto výsadu odepřít. A i když je telefon už starší, je dobré o něj pečovat. Určitě tak déle vydrží a v neposlední řadě se pak případně i lépe prodá.

Obal iPhone SE i dnes ocení

Apple iPhone SE je starší telefon. Kalifornská firma jej uvedla před skoro 4 roky a byl určený zejména pro ty, co mají rádi menší zařízení. Applu se podařilo z tohoto modelu udělat bestseller a hlavně u nás je stále spousta uživatelů, kteří jiný telefon nechtějí. Třebaže už nedisponuje tak rychlým systémem a tolika funkcemi, pořád má své přednosti.

Jednou z možností, jak si déle užívat jeho přítomnosti ve slušném stavu, je pořízení obalu, krytu nebo pouzdra. iPhone SE těží i z toho, že jeho rozměry jsou totožné s iPhony 5 a 5s. Pořád je tak mezi lidmi mnoho kusů, na které potřebují příslušenství. Nehrozí tedy, že by se najednou taková pouzdra přestala prodávat.

Ultratenké pouzdro na iPhone SE se hodí, když nechcete, aby se rozměry telefonu nějak výrazně zvětšily. Přitom výborně ochrání proti poškrábání zadní části a dokáže odolat i menším pádům. Zejména dopad na hranu zařízení bývá pro displej telefonu smrtící.

Odolné pouzdro na iPhone SE je zase lepší variantou pro všechny, kteří si nevěří, že by jim telefon někdy nespadl. A vzhledem k už tak malým rozměrům iPhonu se není nutné obávat, že by se vám v pouzdru nevešel do kapsy nebo kabelky.

Zavírací pouzdro na iPhone SE je elegantní možností, jak ochránit záda i displej telefonu zároveň. Jen je nutné počítat s tím, že musíte pro použití vždy otevřít vrchní část pouzdra. Tento typ obalů se prodává v mnoha různých vzhledech.

Kožené pouzdro na iPhone SE dlouho vydrží a navíc vypadá pořád nadčasově. Kryty zůstávají použitelné i po několika letech a nehrozí, že by se s pádem telefonu nějak výrazně poškodily.

Voděodolné pouzdro na iPhone SE využijete, když si budete chtít zaznamenat vaše vodní radovánky nebo se rovnou s telefonem potápět. iPhony jsou voděodolné teprve pár let, takže u takto starších modelů je pouzdro neocenitelným pomocníkem.