Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

iPhone X obal telefon chrání před pády a může i skvěle vypadat

iPhone X obal je prvním doplňkem, který byste si měli na telefon pořídit. Ochrání zařízení a může sloužit i jako zajímavý designový prvek. Na výběr je spousta možností.

V září loňského roku tomu bylo už 3 roky, co Apple jeho iPhone X představil. Aktuálně se tak nejedná o žádnou novinku, ale je to pořád krásný telefon. Jako první se totiž u Applu vytasil s bezrámečkovým řešením, a tak je displej roztažený přes celou přední část.

Servis iPhonu X není levnou záležitostí. Napříč servisy České republiky se tak dá říci, že pokud potřebujete podstoupit jen drobné rovnání rámu, vyjde vás to od 690 Kč. Výměna napájecího konektoru vás ale již bude stát 2 200 Kč, výměna přední nebo zadní kamery 3 000 Kč, výměna zadního skleněného krytu pak stojí 2 500 Kč a výměna předního panelu pak dokonce minimálně 6 000 Kč. Chcete-li se tedy vyhnout nenadálým a nepříjemným výdajům, pořiďte si tvrzené sklo na iPhone X a stejně tak vhodný kryt nebo pouzdro.

iPhone X obal a jeho varianty 

Základní ochranu proti škrábancům přitom poskytne už ochranný kryt pro iPhone X za 139 Kč. Ten je navíc dostupný v několika barevných variantách, abyste si design telefonu dotvořili přesně dle vašich představ. Nedáte-li ale na původní design dopustit, k dispozici jsou i transparentní (průhledné) kryty. Jejich cena začíná na 200 korunách.

Např. pouzdro iPhone Xs telefonu od společnosti Mercury za 169 Kč, jej kryje i z přední strany, protože jeho hrany přesahují čelní plochu telefonu. Pokud vám pak vadí kolébání telefonu na rovné ploše, řeší i tento neduh.

Stejná společnost však nabízí i řešení, které vypadá jako peněženka. Do vnitřního plastového rámečku tak vložíte váš telefon, který je tím chráněn z obou svých stran. To je ideální např. při nošení telefonu v různých kabelkách, brašnách nebo batozích. K tomu poskytuje i kapsy pro vaše karty nebo bankovky a můžete jej složit v praktický stojánek. Za 209 Kč je to jasná volba.

Pokud jste pak skutečně bázliví, nebojte se investovat 439 Kč do opravdu robustního řešení od společnosti Ringke. To má průhlednou konstrukci s odolnými a vyztuženými rohy. Absorbuje tak nárazy při pádech a telefonu se nic nestane.