iPhone návod si můžete stáhnout, s telefonem ho nedostanete

iPhone návod společně s telefonem v balení nedostanete. Apple se omezuje pouze na několik málo tištěných materiálů a samolepek svého loga. Naštěstí se dá manuál stáhnout.

Ať už s iPhonem začínáte, chcete pomoci přátelům nebo rodině, nebo se jen chcete podívat do oficiálních dokumentů, zde je místo, kde si můžete zdarma stáhnout oficiální příručku k iPhonu. Apple dává své oficiální uživatelské příručky k dispozici zdarma v digitálních formátech. Na Amazonu můžete najít fyzické kopie od různých třetích stran v ceně od přibližně 12 do 25 dolarů, ale bezplatné příručky mají některé výhody. Dozvíte se v nich také, jak třeba připojit bezdrátová sluchátka k iPhonu nebo připojit další Apple příslušenství.

Kromě toho, že tyto příručky pocházejí oficiálně od Applu, jsou v průběhu času aktualizovány, protože společnost vydává nový software a aktualizace. Další velkou výhodou je, že oficiální návod pro iPhone umožňuje rychlé vyhledávání.

iPhone návod zdarma ke stažení

  • Apple nabízí průběžně aktualizované příručky k iPhonu zdarma ke stažení prostřednictvím svého obchodu Knihy.
  • Kliknutím na výše uvedený odkaz si můžete stáhnout bezplatnou digitální uživatelskou příručku pro Mac, iPhone nebo iPad.

iPhone návod

Pro začátek použijte vyhledávací pole v horní části nebo klikněte na obsah v horní části. Postupujte podle níže uvedeného průvodce, kde najdete další podrobnosti:

Po klepnutí na výše uvedený odkaz pro stažení příručky k iPhonu klepněte na možnost Získat (Stáhnout, pokud už jste někdy v minulosti příručku v iPhonu měli) - možná bude nutné zadat vaše Apple ID a heslo. Po stažení uživatelské příručky do vašeho zařízení zvolte možnost Číst, jak je uvedeno výše.

iPhone návod Mac

Na Macu bude postup vypadat trochu jinak, ale je rychlý. Jakmile se po klepnutí na odkaz otevře aplikace Knihy, zvolte možnost Získat vedle obrázku obálky uživatelské příručky. Po stažení oficiální příručky k iPhonu klepněte zase na možnost Číst.

V horní části za tlačítkem s třířádkovou ikonou najdete obsah. Mezi další možnosti patří tlačítko Aa pro změnu písma, velikosti písma, motivu a další. Nakonec klepněte na lupu v pravém horním rohu pro vyhledávání a nezapomeňte využít nástroj záložek vedle vyhledávání pro uložení obsahu, ke kterému se chcete později vrátit.

Pozoruhodné je, že na druhé straně je k dispozici průvodce přizpůsobený pro konkrétní modely iPhonu. Po stažení tak budete mít perfektní materiál se všemi možnostmi, které iPhone nabízí.