iPhone 12 mini kryt ochrání nejmenší telefon od Applu a může být i módním doplňkem

iPhone 12 mini kryt si rozhodně pořiďte co nejdříve. Telefon za bezmála 22 000 Kč i více, podle kapacity úložiště, se vyplatí dobře chránit. A mnohdy je pouzdro i módním doplňkem.

Kryt je asi nejpoužívanějším příslušenstvím pro mobilní telefony a rozhodně se jedná o nejvíce potřebný doplněk. Jsou uživatelé, kteří kryty nemají rádi, ale převládá většina, která je požaduje. Není důvod pouzdro na iPhone nechtít. Už totiž pořídíte velmi tenká pouzdra, průhledná a naprostá většina z nich dovoluje bezproblémové ovládání všech prvků na iPhonu.

iPhone 12 mini kryt v mnoha provedeních

Pro ty, kteří chtějí maximálně kompaktní kryt, který ochrání telefon proti poškrábání, ale nikterak nezvětší rozměry telefonu, je ideální ultratenké pouzdro. To se vyrábí i v průhledné variantě takže iPhone 12 mini vypadá jako bez pouzdra. Chráněné jsou přitom boky, záda i systém fotoaparátů. U všech pouzder se dá bez problémů dostat ke všem portům a ovládacím tlačítkům.

Knížkové pouzdro na iPhone 12 mini vám přidává další funkce. Takový kryt chrání zadní i přední část telefonu a většinou lze do otevřené části uložit drobnou hotovost nebo platební karty.

Sportovní pouzdro na ruku pro iPhone 12 mini se hodí, když chodíte běhat nebo třeba do tělocvičny. Telefon máte pořád při sobě připevněný na paži a druhou rukou ho můžete přes displej lehce ovládat.

Odolné pouzdro na iPhone 12 mini nabízí například společnost UAG. Taková pouzdra se vyznačují větší pevností a často splňují i přísné vojenské normy. Ty zabezpečují, že telefon, který spadne z určité výšky, zůstane nepoškozen. Většinou se jedná o hodnoty kolem 1,8 metrů.

Jak vidíte, nabídka pouzder a krytů na iPhone 12 mini je opravdu velká a záleží pouze na vás, zda preferujete vyšší odolnost za cenu větších rozměrů, nebo dáváte přednost spíše méně nápadnému řešení se zachováním malé váhy a tloušťky.

➡️ Pouzdra a kryty na iPhone 12 mini