iPhone 12 5,4" unikl na internet a můžete se podívat na jeho displej

iPhone 12 5,4"tou letošních iPhonů a nyní se na internetu objevily fotografie jeho displeje. Ukazují telefony zabalené ještě z montážní linky a zřejmě mají menší výřez v obrazovce.

V průběhu víkendu se na čínské platformě sociálních médií Weibo objevily obrázky, které ukazovaly zobrazovací panely pro nadcházející řadu iPhonů 12. Snímky se také krátce objevily na Slashleaks, než byly staženy v pondělí.

iPhone 12 5,4" jako nejmenší

Fotografie zobrazují, jak vypadá několik zabalených zobrazovacích panelů smartphonů z montážní linky. Na první pohled se zdá, že panely mají stejnou velikost výřezu jako iPhone 11, ale zřejmě bude o něco menší se stejným poměrem k velikosti displeje.

Očekává se, že Apple letos na podzim uvede čtyři OLED iPhony, včetně jednoho 5,4palcového modelu, dvou 6,1palcových verzí a jednoho 6,7palcového telefonu. Pověsti naznačují, že 6,7palcový ‌iPhone a jeden 6,1palcový model budou zařízení vyšší třídy s fotoaparáty s trojitým objektivem, zatímco modely 5,4 a 6,1 palců budou telefony nižší řady s dvojitými fotoaparáty a dostupnější cenovkou.

Podle Bloombergu budou mít alespoň dva špičkové iPhony, které Apple plánuje nabídnout v roce 2020, nový design s plochými hranami z nerezové oceli místo zakřivených hran, což připomíná design iPadu Pro.

Slyšeli jsme protichůdné pověsti o velikosti výřezu v horní části displeje. Analytici společnosti Apple Ming-Chi Kuo a Bloomberg věří, že alespoň jeden nový ‌iPhone‌ bude v roce 2020 vybaven menším objektivem přední kamery pro lepší poměr obrazovky k rámu, což nakonec povede k menšímu notchi vpředu.

iPhone 12 s menším výřezem

Uniklé obrázky, které zobrazují ‌iPhone 12‌, také ukazují výřez, který je přibližně o 1/3 menší než aktuální notch v iPhone. Mezitím údajná schémata ‌iPhonu 12‌, která se vynořila v dubnu, navrhla, že Apple implementuje menší výřez s integrací předního reproduktoru zařízení do rámečku. Aktualizované rozvržení hardwaru také zahrnuje okolní světelné a přibližovací senzory přesunuté do centrálnější polohy v rámci kamerového systému TrueDepth.

Jiné uniklé CAD obrázky však naznačují, že nová zařízení budou mít stejnou velikost rozložení výřezů a trojitých objektivů, jaké se nacházejí v aktuální sérii iPhone 11 Pro. CAD obrázky nevydaných iPhonů jsou obvykle prezentovány jako oficiální návrhy uniklé z výrobních závodů, ale často je vytvářejí samotní výrobci krytů, aby předpovídali design nevydaných zařízení.

Zdroj: Macrumors