iPhone 11 Pro reklama propaguje jako odolnou kameru

iPhone 11 Pro reklama vynáší do nebes. Přesněji řečeno, hvězdy NHL používají telefon k zábavě na ledě. Apple telefon rozhodně nešetří a ukazují, co vydrží.

Společnost Apple poutá na návrat hokejové NHL novou reklamou „Shot on iPhone“ na svém YouTube kanálu. Třicetisekundové video s názvem „Hockey Tape“ nabízí pohled na hráče Vegas Golden Knights Marca André Fleuryho a Marka Stonea, kteří si užívají zábavu na ledě s iPhone 11 Pro. Připevňují ho k mantinelům, hokejce a bruslím páskou.

iPhone 11 Pro reklama se slo-mo záběry

Popis videa zní takto: „Podívejte se na hru jako nikdy předtím ultraširokoúhlým pohledem a Slo-mo záběry“. Video bylo jistě trochu upraveno v dodatečném softwaru a k natáčení bylo použito dalšího příslušenství. Nijak výrazně ale výsledek ovlivněn nebyl. Reklama byla natočena v únoru v SoBe Ice Arena v Las Vegas.

„Dali nám několik rekvizit a nechali nás dělat to, co budeme chtít. Bavili jsme se, byli sami sebou, dělali nějaké praštěné věci a dobře jsme se u toho bavili,“ řekl Stone. „Skvělá věc byla, že nám sice dali hrubý scénář, ale jinak nás nechali dělat cokoli a my mohli projevit naše osobnosti. A on (Fleury) je jeden s největším smyslem pro humor v celé lize, takže mi hodně usnadnil život.“

Golden Knights jsou jedním z 24 týmů, které se zúčastní kvalifikace NHL na play-off, které začíná dnes. Všechny zápasy se budou hrát v kanadských městech Edmontonu a Torontu, kde hráči a další zaměstnanci vstoupili do bezpečných „bublin“, které jsou izolovány od široké veřejnosti.

Stejně jako ostatní profesionální sportovní ligy pozastavila NHL v březnu sezónu 2019-20 kvůli obavám z koronaviru. Liga v květnu oznámila plán návratu, který zahrnuje nové kvalifikační kolo, které určí, které týmy postoupí do tradičního play-off o Stanley Cup.

Zdroj: Macrumors.com