Držák mobilu na kolo vám usnadní výlety do přírody a uvidíte na navigaci

Držák mobilu na kolo je skvělou možností, jak mít na očích stále displej telefonu. Už nezmeškáte žádnou notifikaci a budete mít přehled o cestě díky navigaci.

Jistě to také znáte. Šlapete do pedálů a v tom vám v brašně na kole nebo batohu na zádeh zvoní telefon. Ihned sesednete a lovíte jej, abyste mohli hovor vyřídit. A ona je to přitom jen marketingová záležitost, kterou byste jinak ani brát nechtěli. iPhone držák na kolo má benefit zejména v tom, že můžete mít svůj telefon neustále na očích.

Aplikace rozšíří využití

Samozřejmě to není myšleno tak, že byste z něho po dobu vašeho výletu nesundali oči. V případě ale, že by bylo třeba, ihned na jeho displeji vidíte, kdo má zájem si s vámi pohovořit a dle toho mu vyhovět, nebo jej naopak odmítnout. To samé platí o zprávách a notifikacích z různých aplikací. K tomu se přímo nabízí využití různých trackovacích služeb.

Když už totiž iPhone držák na kolo máte, nepotřebujete využívat různé tachometry. Specializované aplikace vás totiž o všem umí patřičně informovat. Zjistíte z nich nejen vaši aktuální rychlost, ale i ujetou vzdálenost či spálené kalorie. To samé platí o době jízdy atd. Tyto aplikace však mají přidanou hodnotu i v tom, že zapisují informace o trase vaší jízdy do mapy. Přesně tak víte, kudy jste jeli.

Díky množství navigačních aplikací se vám na displeji telefonu také mohou zobrazovat informace, kudy jet a kde zatočit. Při svých výletech tak již nebudete bloudit, ani nebudete muset hledat tu ideální cestu v papírových mapách.

Držák mobilu na kolo a varianty

Držák na kolo / motorku pro iPhone od společnosti Spigen vás vyjde na pouhých 549 Kč. Nabízí jisté uchycení zařízení od 4 do 5,6palcové úhlopříčky jejich displeje, jeho kloubový systém navíc umožňuje jeho rotaci po celých 360 stupních. Je přitom maximálně lehký a odolný, protože je vyroben z polykarbonátu.

Držák mobilu na kolo od stejné společnosti pak disponuje mechanismem GearLock. Jeho přidaná hodnota je tak v tom, že pouzdro můžete využívat i pokud zrovna nesedíte v sedle vašeho bicyklu. Patentovaný systém držáku pak slouží k tomu, že když kolo někde „zaparkujete“, jednoduchým otočením telefonu jej vyndáte.

Držák mobilu na kolo na řídítka od FLOVEME vás vyjde jen na 299 Kč. Pojme zařízení s šířkou 56 až 85 mm a nechybí mu ani možnost otáčení o 360 stupňů. Jeho pěnové úchyty zajišťují ochranu telefonu před poškrábáním a bezpečnostní gumové popruhy poskytují dodatečnou ochranu zařízení.