iPhone 11 Pro Max 512GB nabídne největší úložiště a dostatečný výkon na vše

iPhone 11 Pro Max 512GB disponuje nejvyšší variantou úložiště. Telefon tak bude mít dost výkonu i místa na ukládání všech vašich dat.

Největší a nejdražší iPhone 11 Pro Max je telefonem, který musíte dobře opečovávat. V opačném případě může dojít k jeho poničení nebo poškrábání. Také je dobře, když ho skutečně využijete a nějakým příslušenstvím si ještě rozšíříte možnosti.

iPhone 11 Pro Max 512GB s obří kapacitou

Kapacita úložiště je něco, na co byste neměli zapomínat. V případě iPhonů se už nikdy pak nedá zvětšit. Nemůžete si dokoupit paměťovou kartu a úložiště zvětšit. Proto je dobré počítat s nějakou rezervou a koupit alespoň o polovinu více než máte aktuálně obsazeno. Například, pokud máte v současném telefonu obsazeno 50 GB, určitě vám po nějaké době nebude stačit 64GB varianta. Kupte tak alespoň 128GB.

Oněch 512 GB je opravdu obří kapacita a většina uživatelů ji nevyužije. Pokud ale často natáčíte videa, fotografujete nebo chcete mít stále při sobě svou filmotéku, může se rozhodně hodit. Odpadne tak nahrávání na iCloud, nebo kopírování dat do počítače a externích disků.

Příslušenství k iPhonu

U takového telefonu je škoda, když ho necháte málo využití a používáte jej pouze na telefonování a psaní zpráv. Díky doplňkům si užijete mnoho zábavy a vyřešíte spoustu palčivých problémů. Třeba pouzdro na iPhone 11 Pro Max vám pomůže s ochranou, dokáže být i velmi pěkné a může sloužit i jako peněženka.

Řešení pro jízdu autem nabídne držák iPhonu do auta, který umístíte na přístrojovou desku nebo vložíte do mřížky ventilace a spolehlivě telefon udrží. Navíc na něj po celou dobu jízdy vidíte, takže lze zapnout navigaci nebo ovládat hudbu.

Buďte moderní a ušetřete si čas i peníze. Chytrá domácnost iPhone využijete beze zbytku a nastavíte potřebnou automatizaci. Ovládání světel telefonem je jenom začátek. Chytrá zásuvka napoví, kolik jste spotřebovali energie, zapne na dálku spotřebiče nebo můžete váš dům či byt náležitě zabezpečit.