Exkluzivní únik! iPhone 11 Max na 360° videu

iPhone 11 Max se ukazuje na 3D renderu ze všech stran. 6,5palcový obr je podobný svému současnému protějšku. Nejnápadnější rozdíl je trojitý fotoaparát.

Těch novinek nemusí být na první pohled tolik, ale jak už to bývá, mnoho z nich se ukrývá pod povrchem. Například zadní skleněná záda se mají nově skládat z jediného kusu skla a bude do nich umístěna trojitá optika nového fotoaparátu. Z toho důvodu ale zase třeba nepůjde použít pouzdra a kryty pro iPhone X/XS.

Tento systém se má začlenit i do menšího iPhonu 11. Jeho 5,8palcová úhlopříčka nabízí dostatek místa pro takto rozměrné objektivy. Výhodou trojitého řešení může být větší optický zoom, lepší výsledky ve slabším osvětlení a také širší úhel záběru. Objektiv pro iPhone už bude tak opravdovým konkurentem pro specializovanější přístroje.

iPhone 11 Max s překvapením

Pozorně se na video podívejte. Moc rozdílů kromě už zmíněných zad zřejmě nepoznáte, ale přece jen je tu jeden dost zásadní. Přepínač tichého režimu, který byl do teď podlouhlého tvaru a přepínal se posouváním do strany, nyní bude kruhový a režimy změníte posunutím nahoru a dolů.

Toto řešení přepínače se zdá být pro ovládání lepší volbou. Minimálně když budete držet telefon jednou rukou. Otázkou ale bude, zda se při zasouvání a opětovném vytahování telefonu z kapsy u kalhot nebude přepínač nechtěně aktivovat.

Na videu je stříbrná varianta iPhonu. Mnohem výrazněji se jeví nový fotoaparát právě na světlejším zadním krytu, u černého se dost ztrácí. iPhone 11 Max bude údajně tlustý 9,3 mm a to i s vystouplou kamerou. Menší iPhone 11 by měl nabobnat do 9 mm. Celkové rozměry největšího iPhonu mají být 157,6 x 77,5 x 8,1 mm (9,3 mm včetně vystouplých čoček). Rámečky kolem displeje zůstanou stejně tenké.

Zdroj: 9to5mac.com