iPhone 11 kryt Karl Lagerfeld vynikne svým stylem a vybírat můžete z mnoha variant

iPhone 11 kryt Karl Lagerfeld koupíte v mnoha barvách a typech provedení. Pár měsíců od uvedení telefonu se nemusíte bát, že si nevyberete.

Tenké, průhledné, odolné, s úchytem, jednoduché s nápisem nebo kožené. To je výčet pouzder na iPhone 11 s populárními motivy Karl Lagerfeld. Nedávno zesnulý módní návrhář zůstává ikonou i po své smrti. V naší nabídce najdete spoustu krytů na iPhone 11.

iPhone 11 kryt Karl Lagerfeld s úchytem

iPhone 11 není nejmenší zařízení, a tak se hodí mít něco, co zajistí, že vám z ruky nesklouzne. Ochranný kryt na iPhone 11 s úchytem přesně splňuje takovou funkci. Kryt je vyroben z tvrdého polykarbonátu a umělé kůže, která maximálně chrání vložený přístroj.

Pokud nechcete, aby vám iPhone 11 více nabobtnal, volte tenké pouzdro. Tím může být jednoduchý ochranný kryt na iPhone 11 Karl Lagerfeld, které je v minimalistickém provedení připraveno iPhone ochránit. I tak si ale drží prvotřídní styl vyobrazením animovaného návrháře na zádech.

Odolné pouzdro na iPhone 11 lépe ochrání

Když ale chcete mít opravdovou jistotu, že se po pádu telefonu nic nestane, musíte sáhnout po odolnějších pouzdrech. UAG Monarch je velmi odolné pouzdro s vyztuženými rohy a splňuje vojenské normy. Ty zaručují, že se telefonu při pádu z 1,8metrové výšky nic nestane. Telefon sice více nabude na svých rozměrech, zůstane ale nepoškozený.

Dobrou odolnost nabízejí i knížková pouzdra na iPhone. Chrání přední i zadní část telefonu a po otevření můžete často využít i několik menších kapsiček pro uložení drobné hotovosti nebo třeba platební karty.

➡️ Pouzdra a kryty na iPhone 11