Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

iPad Pro 2022 by měl obsahovat velké skleněné Apple logo na zádech s bezdrátovým nabíjením

iPad Pro 2022 přijde s velkou změnou designu a novými funkcemi. Na zádech by měl totiž mít větší Apple logo ze skla a s bezdrátovým nabíjením.

Mark Gurman a Debby Wu z agentury Bloomberg loni informovali, že Apple testoval nový iPad Pro se skleněnými zády pro možnost bezdrátového nabíjení. V nedávném vydání svého zpravodaje Gurman uvedl, že očekává vydání nového iPadu Pro v roce 2022.

iPad Pro 2022 s bezdrátovým nabíjením

Zatímco nový iPad Pro je stále na dobré cestě k tomu, aby byl vybaven bezdrátovým nabíjením, Filipe Espósito z 9to5Mac dnes uvedl, že Apple možná nakonec po testování od skleněné konstrukce zad upustil kvůli obavám z rozbitnosti. S odvoláním na zdroje obeznámené s designovými plány společnosti Apple zpráva tvrdí, že Apple vyvinul prototypy iPadu Pro s větším logem Apple ze skla, které by přesto umožňovalo bezdrátové nabíjení.

Jeden z prototypů je údajně vybaven systémem MagSafe se silnějšími magnety než u iPhonu, aby se zabránilo náhodnému poškození, a také prý podporuje vyšší rychlost bezdrátového nabíjení ve srovnání se systémem MagSafe u iPhonu.

Vzhledem k tomu, že Apple interně vytváří prototypy několika produktů, není zaručeno, že iPad Pro se skleněným logem Apple bude někdy vydán, ale zdá se, že zvěsti se shodují na tom, že příští iPad Pro bude mít nějakou novou konstrukci, která umožní bezdrátové nabíjení. Konkrétnější datum vydání zařízení za časovým rámcem 2022 zůstává nejasné.

Zdroj: Macrumors.com