Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

iPad klávesnice je skvělým doplňkem a nemusíte vybírat ani tu originální

iPad klávesnice je k dispozici v mnoha verzích a nemusíte hned pořizovat tu originální Apple Smart Keyboard. Ušetříte a funkce zůstanou velmi podobné.

Smart Keyboard je plnohodnotná klávesnice k iPadu, kterou k němu připojíte skrze tzv. Smart Connector. Svůj tablet tak k této klávesnici nepřipojujete za pomoci bezdrátových technologií, ale jen jednoduchým připnutím. Skrze něho se přenášejí nejen veškerá data, ale také je za jeho pomoci klávesnice napájena. Výhoda je tak zřejmá – nemusíte se bát, že vám v klávesnici dojde šťáva, když jí nejvíce potřebujete.

Za originál si dost zaplatíte

Nese to s sebou ale i jisté omezení. Klávesnici totiž využijete jen s jedním typem iPadu. Např. telefony iPhone Smart Conectorem nedisponují, a protože klávesnice není osazena bezdrátovými technologiemi, nemůžete ji s nimi propojit. Pro daný iPad tak můžete využít jen danou klávesnici. Ne tak ty od výrobců třetích stran. Ty se obvykle propojují skrze technologii Bluetooth, a proto je můžete používat nejen s libovolným tabletem, ale i telefonem. V takovém případě už ale samozřejmě nebudou sloužit jako samotný kryt.

Smart Keyboard aktuálně navíc seženete jen k 12,9palcovému iPadu Pro, 11palcovému iPadu Pro a nejnovějšímu iPadu Air (2018). Zrovna příjemné nejsou ani ceny této klávesnice k iPadu. V prvním případě totiž stojí 5 890 Kč, ve druhém 5 290 Kč a ve třetím 4 790 Kč. I když jsou nabušené technologiemi, je otázkou, do jaké míry je využijete. Na trhu přitom seženete klávesnice k iPadu již od 999 Kč.

iPad klávesnice značky ZAGG

Univerzální Bluetooth klávesnice pro mobil nebo tablet od společnosti ZAGG sice neslouží jako kryt vašeho zařízení, za to je maximálně multifunkční. ZAGG však poskytuje i řešení na míru a to konkrétně pro iPad Air 2 (1 199 Kč), iPad 2/3/4 (1 399 Kč) nebo iPad mini 1/2/3 (1 399 Kč).

V nabídce najdete nejen klávesnice pro iPad, které jsou zároveň jejich krytem typu Folio, ale i ty, jenž se vyznačují minimalistickým designem (Slim Book) a dostupné jsou i ty odolné označené jako Rugged Book. Ostatně podívejte se sami zde. Jistě si tu ideální klávesnici pro iPad vyberete.