Hledáte ideální pouzdro na mobil na běhání? Tak sáhněte po armbandu

Telefon iPhone není určen jen k telefonování. Je to i ideální sportovní společník. Jaké pouzdro na mobil na běhání vybrat, aby vám překážel co nejméně?

Moderní chytré telefony, a to jak iPhony tak ty s operačním systémem Android, umí díky četným aplikacím měřit veškerý váš sportovní výkon. Je jedno, jestli se jen procházíte po horách, běháte maratony, či cvičíte v posilovně. Na všechno jsou aplikace a na všechno jsou patřičné aktivity. 

Mít při nich ale telefon v kapse nemusí být příliš pohodlné a to zejména při těch aktivitách, při kterých se hodně hýbete. Telefon v kapse prostě překáží, navíc hrozí jeho vypadnutí a poškození. Hledáte-li tedy ideální pouzdro na mobil na běhání ale i jiné sporty, určitě sáhněte po armbandu.

Jedná se o takové pouzdro, do kterého vložíte váš telefon a následně si jej ovinete kolem ruky. Díky suchému zipu sedí na většinu průměrů paže. Abyste mohli vložený telefon ovládat, je přední strana kryta fólií. Telefon tak nevypadne a pořád jsou dostupné jeho funkce. To ostatně i díky četným prostupům, jako jsou ty na tlačítka a konektory, takže během vaší aktivity můžete poslouchat hudbu skrze připojená sluchátka atd.

Armbandy však mají ještě jednu přidanou hodnotu. Obvykle totiž obsahují i kapsičky, do kterých můžete vložit klíče, mince, nebo bankovky. Po vašich kapsách už tak nemusíte nic nosit, vystačíte si jen s tímto pouzdrem.

 

Pouzdro na mobil na běhání = armband

Armbandy obvykle nejsou konstruovány pro specifický model telefonu. Jedno pouzdro tak bez obtíží pojme velké množství různých modelů telefonů o různých jejich úhlopříčkách. Jedno z nejlevnějších je sportovní pouzdro na ruku pro iPhone 5 až 8 od společnosti Celly. Zaplatíte za něho jen 249 Kč.

Společnost Devia pak nabízí své řešení za 299 Kč. Do něho můžete vložit klidně i iPhony s přídomkem Plus. Stejné peníze zaplatíte i za armband od renomované značky Spigen. Ten pojme dokonce i zařízení, která dosahují úhlopříčky jejich displeje 6,9 palců a vyrábí se ve dvou barevných variantách.