HomePod mini recenze už unikají na internet. Jaký je malý Apple reproduktor

HomePod mini recenze se postupně objevují na internetu a s tím dostáváme obrázek o schopnostech tohoto produktu. Jak reproduktor hraje a stojí za koupi?

Dnes je ve Spojených státech a devíti dalších zemích je den uvedení HomePodu mini na trh. Prvním zákazníkům začínají přicházet objednávky a na webu se začínají objevovat první dojmy ze zařízení.

HomePod mini recenze novinku velmi chválí

Člen fóra MacRumors s přezdívkou boultonn uvedl, že HomePod mini je opravdu mini, přesto přináší skvělý zvuk. Rovněž pochválil jednoduchý postup instalace HomePodu mini, který zahrnuje připojení reproduktoru, podržení iPhonu nebo iPadu poblíž reproduktoru a postupování podle pokynů na obrazovce na iPhonu nebo iPadu. Britský vývojář Matt Cheetham řekl: kvalita zvuku je skvělá. Tento názor sdílí i tokijský vývojář Enrico Pangan.

Britský designér a fotograf Oliur měl smíšený názor. Řekl, že HomePod mini má úžasnou kvalitu zvuku, která může být hlasitá, ale dodal, že mu chybí basy, což podle něj dává smysl“ protože je to malý reproduktor.

Minulý týden technický reportér KTLA Rich DeMuro testoval kvalitu zvuku HomePodu mini a Google Nest Audio reproduktorů, oba za cenu 99 $. Zatímco video je poměrně triviální způsob srovnání zvuku, mnoho uživatelů, kteří video komentovali, věřilo, že HomePod mini je tím lepším.

HomePod mini nabízí mnoho funkcí plnohodnotného HomePodu, včetně Siri, HomeKitu, Apple Music, hlasových zpráv Intercom a stereofonního párování, ale několik zákazníků bylo překvapeno, když zjistili, že mini HomePod nelze nastavit jako výchozí zvukový výstup Apple TV, něco, co je možné jen u HomePodu v plné velikosti.

Předobjednávky HomePodu mini začaly 6. listopadu ve Spojených státech, Austrálii, Kanadě, Francii, Německu, Hongkongu, Indii, Japonsku, Španělsku a Velké Británii. Koncem tohoto roku bude reproduktor k dispozici také v Číně, Mexiku a na Tchaj-wanu. U nás v ČR se bohužel stejně, jako jeho velký bráška, oficiálně neprodává.

Zdroj: Macrumors.com