Hoco nabídne kompletní výbavu pro Apple i další uživatele

Hoco je společnost, která vyrábí širokou škálu příslušenství a nabízí ho za velmi příznivé ceny. Kryty, kabely, sluchátka, držáky, nabíječky nebo třeba selfie tyče pořídíte tady.

Lze tvrdit, že cokoliv potřebujete k telefonu, seženete u společnosti Hoco. Výrobce pocházející z Číny je tu s námi už od roku 2009 a za tu dobu si vydobyl pevnou pozici na trhu s příslušenstvím. Jeho doplňky jsou většinou levné, ale kvalitní a plně kompatibilní s Apple produkty.

Hoco sluchátka

Překvapení může pro někoho být, že sluchátka Hoco ES26 Plus se podobají AirPods. A také to, že obsahují stejné funkce a stejně fungují. Výrobce dokázal, že sluchátka tohoto typu lze prodávat za daleko nižší cenu. Abychom byli úplně spravedliví, tak nevydrží na jedno nabití tak dlouho a zvuk je o trochu horší, ale cenový rozdíl je velmi markantní.

Nebo sluchátka Hoco ES37 jsou malé špunty, které podporují nejnovější Bluetooth 5.0, vydrží na jedno nabití skvělých 7 hodin a jsou kompatibilní s iPhonem i Android telefony. Cena je něco málo přes tisíc korun.

Tvrzená skla Hoco

V případě ochrany displeje Hoco nabízí spoustu možností. Ochranná skla patří k těm nejlepším na trhu a zvolit můžete zcela čiré, případně speciální Anti-spy řešení, které zajistí, že na displej není vidět ze strany. Tím se sníží pravděpodobnost, že vám bude někdo koukat přes rameno a zjistí citlivé informace.

Tvrzené sklo vybírejte vždy pro konkrétní typ telefonu, jedině tak zajistíte, že bezvadně padne. Při nalepování skla dávejte pozor, podívat se můžete také na naše video s návodem, jak na to.

Co ještě stojí za to

Hoco nabízí velkou spoustu příslušenství, takže vyjmenujeme už pouze jen ta nejzajímavější. Levný lightning kabel Hoco X37 určitě skvěle poslouží jako záložní i hlavní řešení pro nabíjení. Univerzální držák telefonu do auta zase umístíte do jakéhokoliv vozidla a pevně váš telefon podrží. Bezdrátová nabíječka 3v1 je pak výhodným způsobem, jak nabíjet zároveň iPhone, Apple Watch i AirPods.