Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

HomePod cena není moc přívětivá, podívejte se na levnější alternativy

HomePod cena je vysoká a v případě velkého modelu se dostanete na skoro 10 000 Kč. Menší je sice levnější, ale skutečně ho využijete?

HomePod mini je nejnovější reproduktor od Applu. Jeho cena se pohybuje kolem 3 000 Kč a umí toho opravdu mnoho. Pokud ale nemáte chytrou domácnost a se Siri se nedomluvíte, jedná se o zbytečný luxus. Kvalitní zvuk poskytnou i jiné alternativy a stojí o mnoho méně.

HomePod cena je pro někoho vysoká

Apple HomePod se připojuje přes Wi-Fi. Jedná se tak hlavně o reproduktor do domácnosti a nebudete ho nikam přenášet. Oproti tomu jsou bluetooth reproduktory vhodnější na cestování, výlety nebo nošení na zahradu. Připojíte je k telefonu, tabletu nebo počítači během chvilky a za pár set korun dostanete o mnoho kvalitnější zvuk, než který vychází z přehrávače.

Základním reproduktorem, který ale ozvučí celou místnost, je Hoco BS34. Je malý, lehký, ale odolný a nemusíte se ho bát vzít kamkoliv do přírody. Přehrávat zvládne hudbu kolem 3 hodin a podporuje dokonce i SD karty, takže si užijete muziku i v oblastech bez internetového připojení.

Větší bluetooth reproduktor, který se navíc HomePodu podobá je pak Hoco BS30. Vydrží hrát skvělých 6 hodin, takže si můžete zpříjemňovat celý pracovní den. Propojíte ho i s novějšími televizemi a získáte tak lepší zvuk. Bez problémů ozvučí vaší zahradní party a navaíc u toho bude i dobře vypadat.

Voděodolný reproduktor

V létě je ideální příležitost na pořádnou oslavu a pokud máte na zahradě bazén nebo začne pršet, musíte domů schovat všechnu elektroniku. To ale není případ reproduktoru CellularLine Thunder. Ten je voděodolný a vydrží dokonce i v metrové hloubce vody. Na jedno nabití hraje až 10 hodin a duální 10W měnič uvnitř produkuje skutečně hutný zvuk.

Výběr je teď už na vás, ale pokud nevyužijete chytré funkce HomePodu a nebudete ho připojovat k chytré domácnosti, nevyplatí se vám.

⏩ Bezdrátové reproduktory