Harry Potter kryt na mobil seženete v mnoha verzích a na vícero telefonů

Harry Potter kryt na mobil ozvláštní a dodá mu osobitý vzhled. Populární kouzelník z Bradavic je oblíbenou knižní i filmovou postavou a mít ho na telefonu je snadné.

Kdo by neznal Harryho Pottera. Knižní fenomén se dostal i do kin a do snad všech obývacích pokojů a pokojíčků. Doplňky s tímto motivem táhnou a proč si tedy nevybavit mobilní telefon takovým krytem? Na výběr je pro spoustu modelů telefonů a v několika variantách. Vybere si tak každý a nezaplatíte více než pár set korun.

Harry Potter kryt na mobil pro všechny

Ochranný kryt na mobilní telefon má snad každý. Výhodou je, že slouží jako ochrana proti poškrábání i pádům, ale také jako designový prvek. Můžete si tak zvolit to, co máte rádi a to, co vás charakterizuje. Fanoušci Harryho Pottera tak mají výběr jasný. A jaké možnosti máte?

Na pouzdrech s Harry Potterem dominuje škola kouzel v Bradavicích. Různé vyobrazení znaku školy je tak jasnou známkou toho, že máte k Harrymu blízko. Kromě toho ale samozřejmě můžete vybrat kryt s postavou Harryho Pottera. Ten je v představách asi jasně definován hercem z filmu Danielem Radcliffem, ale v případě pouzdra lze zvolit i kresleného Harryho.

Pokud chcete mít jistotu, že každý pozná na první pohled, že jde právě o tento fenomén, pořiďte si kryt s nápisem Harry Potter. Na černém podkladu nápis vynikne a je vytvořen stejným typem písma jako je použito ve filmu.

A co takhle hodiny?

Kryt na mobilní telefon je samozřejmě fajn, ale vybavit si byt nebo dům něčím, co připomíná Harryho Pottera je také jistě zajímavé. Nástěnné hodiny Harry Potter budou po příchodu do místnosti hned vidět. A samozřejmě plní svoji základní a nezbytnou funkci, tedy že ukazují aktuální čas pomocí analogových ručiček.

Zvolit lze hodiny v lesklém nebo matném provedení. Matné nástěnné hodiny budou vždy dobře vidět a nebude se od nich odrážet světlo. Na druhou stranu tolik nemusí vyniknout. Je to tak tedy plně na vás, které zvolíte.