GPS dohled ohlídá vaše auto, domácího mazlíčka nebo i dítě

GPS dohled může zajistit i velmi malé zařízení, díky kterému budete přesně vědět, kde se momentálně nachází vaše kufry, auto i třeba děti.

Není nad to vědět, kde přesně se nachází vaše cennosti, Každý to známe. Pokud něco důležitého nebo drahého ztratíme, sevře se nám žaludek, začneme panikařit a prožíváme velmi nezáviděníhodné pocity. Přitom není důvod se stresovat. Stačí prevence a vždy budete vědět, kam se daná věc zatoulala.

GPS systém funguje už několik desítek let a stal se standardem pro lokalizaci věcí, objektů nebo i osob. Není naprosto přesný, ale zvládne zaměřit předmět i na přesnost několika metrů a to bohatě stačí snad ve všech případech.

GPS dohled do auta

Asi nejčastějším umístěním pro GPS lokalizátor je vnitřek auta. Automobil patří k nejdražším věcem, které užíváme a krádež je velmi nemilou příhodou. Sice nám může v mnohých případech jeho hodnotu proplatit pojišťovna, ale ne vždy celou a vždy se jedná o zdlouhavý proces. Daleko lepším řešením je tak využití právě GPS trackerů nebo GPS lokátorů.

Například takový GPS lokátor TK102 je určený hlavně pro účely sledování automobilu. GPS souřadnice přitom odesílá z jakéhokoli koutu světa. Jde jen o signál mobilního operátora. Do lokátoru se totiž vkládá SIM karta, která umožňuje přenos dat.

Na lokátor je možné se dovolat nebo i poslat zprávu. Automaticky vám potom přijde na telefon zpráva o jeho aktuální poloze. Není tak nutná žádná aplikace, jen musíte znát telefonní číslo SIM karty.

GPS všude

Doporučujeme si zakoupit několik takových lokátorů a využívat je i pro ostatní příležitosti. Velmi vhodné jsou na obojek pro psa nebo kočku, na zavazadla, když cestujete do zahraničí, nebo například do školního batohu pro lokalizaci svých dětí.