Garmin Fenix 3 řemínek rychle změní vzhled hodinek. Nabízí se mnoho barev i materiálů

Chytré hodinky nejsou jen Apple Watch. Garmin Fenix 3 řemínek je přitom v mžiku změní ze sportovních na elegantní a společenské.

Apple Watch jsou nejprodávanější hodinky na světě. Ne jen chytré hodinky, ale hodinky obecně. Ne všem ale musí zákonitě vyhovovat. To už jen minimálně proto, když vlastníte zařízení s operačním systémem Android. Garmin Fenix 3 jsou přitom plně profesionální chytré hodinky, zaměřené především na sportování. 

Pokud se zaměříme na výčet jejich funkcí, tak poskytují krokoměr, měření vystoupaných pater, výpočet spálených kalorií, intervalový trénink, měření rychlosti, měření vzdálenosti, měření tempa, záznam trasy, mají integrovanou GPS, kompas, akcelerometr, výškoměr, teploměr a jejich výhoda je, že jsou kompatibilní jak s operačním systémem Android, tak iOS. Udávaná vodotěsnost je pak 50 m, takže plavání s nimi je úplně v pohodě.

 

Garmin Fenix 3 řemínek vyměníte snadno a rychle 

Stejně jako si majitelé klasických hodinek rádi mění jejich vzhled za pomoci různých řemínků a tahů, činí tak i majitelé těch chytrých. Ostatně Apple Watch přišly se zajímavou a velice snadnou jejich výměnou, a proto má také tato kalifornská společnost široké portfolio řemenů a tahů různých materiálů. Velice snadno si však změníte i  Garmin Fenix 3 řemínek, takže jednou je můžete mít na pohodlné sportovní gumě a podruhé na elegantním a společenském ocelovém tahu.

Samotné hodinky mohou vypadat trochu fádně, když jim ale nasadíte oranžový řemen, hned dostanou zcela jiný rozměr. To ostatně platí i o tom červeném nebo modrém. Pořídit si ale můžete i jen tmavě zelený. Cena těchto silikonových variant je přitom velice příznivá, protože vás jeden jejich kus vyjde jen na 459 Kč.

Pokud chcete sáhnout po ocelovém tahu, můžete si vybrat z více variant tvaru jejich článků. Na výběr jsou silné pro širší zápěstí, ale i slabé pro ta tenčí. Ty lze samozřejmě zkrátit na vámi požadovanou délku. Materiál má navíc černou povrchovou úpravu, takže k hodinkám skvěle padne. Musíte ale počítat s tím, že už je trochu dražší a samotné řešení je také o poznání těžší. Robustnější varianta vás vyjde na 1 049 Kč, druhá pak na 749 Kč. A za tuto cenu se prodávají běžné kožené řemínky pro „obyčejné“ hodinky.

Tyto řemínky navíc nejsou určeny jen pro model Fenix 3. Díky stejné šíři je tak můžete použít na modely Garmin Fenix 3 / 5X / 3HR / 5X PLUS / 6X / 6X PRO.