Samsung Galaxy S20 pouzdro telefon ochrání a nezkazí jeho unikátní design

Cenovka nových top modelů výrobce Samsung začíná na téměř 23 tisících korunách. Samsung Galaxy S20 pouzdro telefon ochrání a přitom stojí jen pár stovek.

Jak rostou technologické možnosti nových telefonů, roste i jejich cena. Takový Samsung Galaxy S20 Ultra vás např. vyjde na 35 tisíc Kč, základní model Samsung Galaxy S20 o 12 tisíc méně. I tak se jeho cena pořád pohybuje kolem 23 tisíc Kč, což rozhodně není málo na to, ihned si jeho líbivý design poškodit „neodbornou“ manipulací. Nemusí se rovnou jednat o nějaké pády, ale pokud jej položíte na nevhodný povrch, snadno si jej poškrábete. 

Samsung Galaxy S20 pouzdro a ochranné sklo

Pouzdro / kryt pro Samsung GALAXY S20 PLUS - ESR, Essential Clear vyniká několika přednostmi. Předně se jedná o velice lehké příslušenství, takže jej na výsledné váze vašeho zařízení nepoznáte. Je průhledné, takže vám nijak nebude kazit design nového telefonu. Je flexibilní, takže se s ním dobře manipuluje, navíc na něm neulpívají otisky prstů, při bezdrátovém nabíjení jej nemusíte z telefonu sundávat a díky svým přesahům chrání nejen displej, ale i kameru zařízení. Aktuálně navíc stojí jen 199 Kč.

Kdybyste však chtěli displej chránit ještě lépe, přímo se nabízí pořídit si i ochranné sklo. To přesně na míru šité pro Samsung Galaxy S20 vyrábí např. společnost Hofi a vyjde vás na 299 Kč. I ono zamezuje ulpívání otisků prstů, displej telefonu pak chrání nejen proti pádům ale i škrábancům. Navíc poskytuje vysokou propustnost světla, takže veškeré informace na displeji zařízení uvidíte i na přímém slunečním světle.