Fitness hodinky dámské Samsung vyrábí a ještě je více vylepšíte pěkným řemínkem

Fitness hodinky dámské Samsung umí a hlavně podle barvy je jasné, jaké jsou pro pány a jaké ne. Nový řemínek navíc umí dát hodinkám zcela nový šmrnc.

Samsung prodává své Galaxy Watch ve třech, respektive čtyřech, variantách. V tuzemsku ale nejsou ty s LTE dostupné. Vybírat tak můžete z Galaxy Watch 42 mm v černém unisex provedení a dámském růžovo-zlatém provedení, či modelu Galaxy Watch 46 mm. První dva uvedené modely vás vyjdou na 6 790 Kč za každý, větší model pak stojí 6 990 Kč. Bavíme-li se tedy o doporučených cenách.

Fitness hodinky dámské Samsung s novým řemínkem

Hodinky samozřejmě poskytují dotykový displej, měření tepu na zápěstí, krokoměr, výpočet kalorií, měření rychlosti, měření vystoupaných pater i intervalový trénink. Poskytují GPS, barometr, výškoměr, gyroskop, kompas, senzor pro intenzitu světla, připojení pomocí Wi-Fi a Bluetooth, umožňují přehrávat hudbu, ovládat mobil, ze kterého zobrazují notifikace a mají i vlastní interní úložiště pro vaše data.

Nejlevnější řemínek, a to za 349 Kč, seženete ty od společnosti Tech-Protect. Jsou k dispozici v bílé, červené, šedé a modré barvě. Jedná se ale o silikonové varianty, takže počítejte, že je využijete spíše na sport. Kožená varianta vás od stejné společnosti vyjde už na 599 Kč.

Přímo pro dámy je tu ale hlavně růžová a zlatá barevná verze. Ta se vyrábí v silikonovém, kovovém i koženém provedení. Například gumový řemínek na Galaxy Watch s přezkou je velmi praktický a zároveň elegantní. Dále kovový pásek typu Milánský tah na Galaxy Watch rychle zapnete a je k dispozici také růžovo-zlatá verze. Ženám se jistě také bude líbit ochranné pouzdro na Galaxy Watch od společnosti Spigen, které je vyhotoveno v bronzové barvě s nádechem růžové.

V nabídce ale najdete i ocelové tahy. U prověřené značky Spigen navíc nemusíte mít strach o jejich kvalitu. Zde je cena 849 Kč. Tahy jsou s černou povrchovou úpravou a dostupné jak pro 42 tak 46mm variantu.