ESR nabízí kryty, tvrzená skla nebo nabíječky v prvotřídní kvalitě za dobré ceny

ESR je společností, které se daří držet ceny svého příslušenství na přijatelných hodnotách, ale zároveň je kvalitní. Seznamte se se společností, která drží více jak 110 patentů.

Málokterá značka si dokáže držet tak příjemný poměr cena/kvalita, jako právě ESR. Společnost, která vznikla v roce 2009 je zastoupena v 180 zemích světa a poskytuje hlavně ochranné kryty, tvrzená skla nebo bezdrátové nabíječky. Koupí produktu od ESR nešlápnete vedle.

ESR pouzdra

Ochranná pouzdra ESR jsou všeobecně velmi dobře vnímána. Jsou levná, ale kvalitní a třeba na Amazonu jsou první 3 nejprodávanější kryty na telefon právě ty od ESR. A jaký výběr vás čeká u nás?

Tradičně tím vůbec nejžádanějším příslušenstvím jsou kryty na mobilní telefony. Ochrana je důležitá. ESR má zastoupení snad ve všech typech krytů. Vybrat tak můžete transparentní kryt na iPhone, odolný kryt ESR na iPhone s ochranou celého zařízení, kožený kryt na iPhone nebo i takovou specialitu, jakou je ochranná fólie na zadní kameru. Ta dokáže ochránit čočky fotoaparátu i místo kolem nich a nepoškrábou se. Vše pořídíte za pár set korun.

ESR tvrzená skla

Když dáte přednost krytu, který chrání pouze záda, doporučujeme také pořídit tvrzené sklo. To výborně ochrání displej a nebudou pak na něm žádné škrábance. Šikovně to řeší právě ESR, kdy ochranné tvrzené sklo pro iPhone dodává včetně aplikátoru. To je rámeček, kterým přesně zarovnáte sklo při lepení na displej a bude vypadat, jako když jej lepil profík.

Tvrzené sklo nemusí být ale určeno jenom pro iPhone. ESR vyrábí i ochranná skla pro iPad a i v tomto případě dostanete aplikátor. Ten se hodí u většího displeje ještě více než u toho menšího.

Další příslušenství

ESR se ale vydává i dalšími směry, takže si koupíte kvalitní bezdrátovou nabíječku a například ESR 3in1 je výborným pomocníkem při nabíjení rovnou 3 zařízení najednou.

Také dotykové pero si najde spoustu využití a levnější verze nestojí ani 1000 Kč. Zmínit ještě musíme pouzdra na AirPods, kryty na iPad nebo selfie tyč s bluetooth ovládáním.