Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

K čemu je držák tabletu do auta? K lepší navigaci i zabavení dětí

Držák tabletu do auta pomůže, pokud potřebujete rozměrnější navigaci, než vám poskytne malý displej telefonu, ale poslouží i k zabavení vašich ratolestí.

Tablet nemusí být jen to domácí zařízení, které použijete, pokud se vám nechce pouštět počítač. Nemusí jen sloužit k pouštění audioknih před usnutím, nebo jej nemusíte nutně využívat jen pro pracovní prezentace atd. Tablet se hodí i na cestování autem.

 

Držák tabletu do auta s třemi možnostmi uchycení

Řidič jej snadno může využít pro lepší a hlavně větší zobrazení navigace, děti zase zabaví např. přehráváním různých videí. A ne, nemusí přitom koukat přes sedačky až na palubní desku. Např. univerzální držák do auta pro Apple iPad od společnosti CellularLine nabízí tři možnosti jeho uchycení.

První způsob je klasický a to za pomoci přísavky. Snadno jej tak umístíte na sklo nebo palubní desku vozidla. Stejně tak jej ale můžete použít i v domácnosti, kdy sklo vyměníte za pracovní stůl. Díky systému uchycení jej však i velice snadno upevníte na opěrku spolujezdce, takže na něm můžete svým dětem krátit dlouhou cestu nějakým ideálním videem.

Držák je univerzální, takže se hodí pro všechny typy tabletů a to až do 12palcové úhlopříčky jejich displeje. Samozřejmostí je i sklápěcí rameno, abyste si mohli navolit ten ideální pozorovací úhel. Jeho cena přitom není nikterak vysoká, protože vás vyjde na 649 Kč.

 

První designový držák do auta

To držák tabletu do auta od společnosti iOttie sice nenabídne možnost upevnění na opěrku, za to poskytuje ještě více možností polohování. Jedná se o první skutečně účelně designovaný držák do auta i na pracovní stůl, který nabízí extra velkou přísavku. Ta zaručuje 100procentní přichycení ke každému povrchu.

 

Dá se otáčet o 360 stupňů, přičemž jeho pěnové úchyty zajišťují ochranu vašeho tabletu před případným poškrábáním. Vejdou se do něho zařízení o šířce od 11,4 do 19,1 cm. Jeho cena je 1 299 Kč.