Držák na telefon do auta do ventilace je malý a praktický

Držák na telefon do auta do ventilace se jeví jako ideální příslušenství pro ty, kterým vadí držáky zakrývající výhled. Podívejte se na jejich nabídku.

Hledáte-li ideální držák na telefon do auta, existují dvě jeho nejčastější varianty – ta, kterou uchytíte na sklo nebo palubní desku automobilu a ta, kterou jednoduše přichytíte do ventilace. Její výhody jsou nesporné. Nezaclání ve výhledu a manipulace s telefonem je v takovém případě i jednoduší, protože ten je blíže volantu a nemusíte se k němu přes něho nijak natahovat.

Obvykle bývá i stejně dobře polohovatelný, protože s jeho čelistmi můžete otáčet po celých 360 stupních. Díky pevnému uchycení v mřížce navíc mívá větší stabilitu, protože „přísavky“, které obsahují držáky na sklo nebo palubní desku, stejně jednou povolí a musíte je opětovně přichytit. Samozřejmě má ale i on své nevýhody.

Tou největší je samo místo, kam jej upínáte. V létě to ani tak nevadí, protože když se skrze váš telefon necháváte navigovat, studený vzduch vložené zařízení ideálně chladí. Horší je to v zimě, kdy si potřebujete topit. Zbytečně tím váš telefon zahříváte. Pokud jej i nabíjíte, je vhodné dávat si pozor na jeho případné přehřátí.

 

Držák na telefon do auta do ventilace a jeho varianty 

Univerzální držák do mřížky ventilace od společnosti Hoco seženete už od 200 Kč. Je snadno ovladatelný, nabízí jednoduchý a nijak rušivý design a vejde se do něho nejen iPhone 4, ale díky polohovatelným čelistem i třeba iPhone Xs Max.

Univerzální držák do mřížky ventilace značky Kenu už stojí 599 Kč. Pojme zařízení od jejich úhlopříčky 4 po 6 palců, dá se otáčet dle vašich potřeb, nabízí snadné uchycení zařízení pomocí pružiny a je vyroben z ABS, TPE plastů, nerezové oceli a zinkové slitiny.

Držák na telefon do auta do ventilace však existuje ještě v jednom možném řešení a to tom magnetickém. Jedná se např. o magnetický držák do mřížky ventilace společnosti iOttie v ceně 749 Kč.

Jeho vtip spočívá v tom, že v balení najdete i 1 mm tenký kovový spot, který nalepíte na kryt vašeho telefonu, přičemž ten se následně magneticky uchytí k držáku v autě. Díky tomu jej také můžete otáčet dle libosti a navíc neřešit otevírání a zavírání jeho kleští. Magnet přitom samozřejmě nezpůsobuje rušení sítě.