Podívejte se na Bluetooth sluchátka s mikrofonem a jejich aktuální nabídku

Pokud hledáte ta ideální Bluetooth sluchátka s mikrofonem, jistě se vám tento přehled hodí. Nabídka je totiž široká, ostatně podívejte se na ni sami.

Jestliže sháníte Bluetooth sluchátka, jistě se vyplatí sáhnout po těch, které obsahují i integrovaný mikrofon. Pohodlně s nimi totiž můžete vyřizovat telefonní hovory, aniž byste si museli u ucha držet mobilní telefon. Vhod přijdou nejen při řízení automobilu, ale i v práci nebo v domácnosti, kde přitom můžete dělat i jiné činnosti, než jen hovořit s druhou stranou.

 

Bluetooth sluchátka s mikrofonem a jejich typy

Bezdrátová náhlavní sluchátka společnosti iFrogz seženete už od 349 Kč. Disponují AUX vstupem, takže když vám v nich dojde baterie (která však vydrží až 12 hodin), stačí připojit kabel, snadným a intuitivním ovládáním pomocí tlačítek a zároveň poskytují nevídané pohodlí. Jsou totiž polstrována materiálem AeroFoam, který netlačí na vaše uši a zároveň potlačuje okolní ruch. Pokud o ně ale máte zájem, příliš nemeškejte, protože tato akční cena koncem července končí. Omezený je i počet dostupných kusů. Koupit je můžete přímo zde.

Bezdrátová sluchátka pro iPhone a ostatní mobilní telefony značky Devia jsou klasické pecky v designu Apple AirPods, jen s tím rozdílem, že jsou mezi sebou obě sluchátka spojena kabelem. Jsou výhodným řešením pro bezdrátový poslech hudby hlavně při sportování, ale i u jiných činností, kdy potřebujete mít volné ruce. Jejich cena je 349 Kč. Obsahují i praktické ovládání k regulaci hlasitosti, spouštění a pozastavování hudby a přijímání hovorů. Jejich baterie vydrží na jedno nabití i 3,5 hodiny.

Pokud se však chcete zbavit všech kabelů a náhlavní konstrukce vám nepřijde praktická, oceníte špuntová bezdrátová sluchátka pro iPhone a iPad společnosti Devia Kintone za 999 Kč. Ta se vyznačují kompaktní velikostí, výborným usazením v uších a kvalitním zvukem. Lze je používat klasicky v páru na poslech hudby, nebo můžete mít v uchu jen jedno a využít jej jako handsfree. Výdrž sluchátek je 2 hodiny, ale jejich pouzdro je dokáže nabít až 5×. Každé sluchátko pak na sobě má tlačítko, kterým můžete pohodlně přijímat hovory nebo přeskakovat na další přehrávanou skladbu bez nutnosti brát do ruky váš telefon.

Sportovní bezdrátová sluchátka pro iPhone a iPad Cellularline Boost pak využijete při jakékoli vaší aktivitě. Jejich True Wireless technologie propojí pomocí Bluetooth každé sluchátko s vaším telefonem samostatně a vám tak nebude překážet žádný otravný kabel. Díky speciálním hákům za uši vám také nevypadnou, ať už děláte sebeextrémnější sport. Dokonce nabízejí i voděodolnost stupně IPX4, takže jsou chráněna proti dešti a potu. Jejich cena je přitom stále dostupná, protože stojí 1 499 Kč. Nechybí jim tlačítka k ovládání hlasitosti a přehrávání, stejně jako dlouhá výdrž na jedno nabití.