Držák na tablet na zeď využijete při vaření v kuchyni nebo v dětském pokoji

Držák na tablet na zeď je šikovným příslušenstvím, které vám upevní tablet tak, abyste ho nemuseli držet nebo pokládat. Hodí se to například při vaření nebo do dětského pokoje.

Držák na tablet je větším zařízením, které lze využít různě. Tablety a iPady využíváme hlavně pro konzumaci obsahu a dokáží tak vyřešit potřebu pro sledování filmů, seriálů nebo brouzdání po internetu na cestách, v posteli nebo v kuchyni.

Držák na tablet na zeď funguje jako u televize

V případě televize se často navrtá do zdi držák a na ten se pak obrazovka usadí. Je to vhodné všude tam, kde je málo místa, chcete vyřešit prostor prakticky a nebo nemáte odpovídající televizní stolek. V neposlední řadě lze televize umístit výše. To stejné je v případě držáku na tablet.

Můžete si pořídit držák na tablet do auta nebo univerzální držák pro tablet na opěrku hlavy a využívat ho na cestách. Zejména pro děti je vhodný držák na zadní sedadla. Pro řidiče pak může sloužit pro sledování navigace na větší obrazovce.

Pro připevnění držáku s tabletem doma je ale vhodné zvolit trochu něco jiného. Můžete se poohlédnout po držáku na tablet na zeď, který ale musíte připevnit pevně do zdi a vrtat. Později se pak už jen pracně přemísťuje, takže je dobré si nákup předem pořádně rozmyslet. Zatímco televize zřejmě na jednom místě vydrží věčně, pro tablet to rozhodně neplatí.

Alternativní držáky

Vhodnou alternativou je univerzální držák iOttie Easy Smart Tap 2. Ten má na jednom konci zabudovanou přísavku, takže ho připevníte na jakýkoliv rovný povrch. Teleskopickým ramenem si tablet přiblížíte a lze s ním otáčet o celých 360 stupňů. Může se tak připevnit na kuchyňskou linku nebo na kolmé plochy.

Podobnými funkcemi disponuje i pouzdro na iPad DuxDucis Osom, které funguje velmi podobně jako originální Apple Smart Cover. Je to obal chránící přední i zadní část zařízení a v momentě otevření pouzdra z něj lze udělat stojánek. Ten lze polohovat do dvou úhlů a natočit si tak iPad vhodně pro práci a lepší ergonomii psaní nebo na sledování filmů. Obsahuje i šikovné místo na uschování stylusu nebo chytré tužky.