Držák na mobil do auta do zapalovače telefon během jízdy i nabije

Držák na mobil do auta do zapalovače je výbornou volbou pro všechny, kteří potřebují telefon za jízdy stále kontrolovat a nechtějí, aby se rychle vybil.

Už jsou pryč doby, kdy se držák do auta na telefon omezil jen na uchopení mobilu. Neuměl vlastně nic jiného. Držák se pevně uchytil pomocí přísavky na přístrojové desce, předním sklu, nebo se umístil do ventilační mřížky. A pomocí kleští se telefon umístil do držáku. Naštěstí, dnes už jsou držáky univerzální a dokáží toho mnohem více.

Držák do auta s bezdrátovým nabíjením je jednou z posledních vychytávek moderní doby. Má v sobě zabudovanou nabíjecí cívku, která je umístěna tam, kam telefon vkládáte. Po vložení je v blízkosti zad telefonu a pokud to váš model umí, dokáže ho nabíjet bez nutnosti připojování nabíjecích kabelů. K držáku ale kabel připojit musíte.

Držák na mobil do auta do zapalovače

Ve starších autech je zdroj elektrické energie většinou umístěný v zásuvce zapalovače. Do ní pak stačí umístit adaptér do zapalovače a do něj pak zapojíte USB nabíjecí kabel. Na výběr jsou i řešení s více USB výstupy nebo rychlejší nabíječky. Určitě se hodí, když má adaptér alespoň dva porty, jedná se tak o duální USB nabíječku a pokud zvládá rychlejší nabíjení. 

K takovému USB nabíjecímu adaptéru pak připojíte cokoliv. Tedy i držák na mobil a můžete využít jeho schopností. Ať už se jedná o bezdrátové nabíjení nebo samootvírací mechanismus kleští.