A v čem nosíte své počítače vy? Podívejte se na ty nejlepší dámské batohy na notebook

Dámské batohy na notebook jsou stylové, líbivé, odolné, ale přitom lehké a praktické. Ostatně, podívejte se na jejich nabídku sami.

Od počátku existence notebooků byly ty určeny k jejich přenášení. Proto se jim také často říká přenosné počítače. Dříve nicméně měly podobu rozměrných kufrů, takže nějaké brašny a batohy na notebook opravdu nebyly třeba. Dneska je ale jiná doba. Laptopy se zmenšily a my je s sebou můžeme brát skutečně kamkoli.

Jednoduše na nich odbudeme práci nejen v kanceláři, doma, na zahradě, ale i na cestách. Protože se ale jedná o poměrně drahá zařízení náchylná na poškození, je vhodné přenášet je maximálně bezpečně. A od toho jsou zde batohy, tašky a pouzdra. Níže tak najdete ty nejlepší dámské batohy na notebook, stejně jako tašku přes rameno a stylové pouzdro.

Batoh pro notebook - Canvaslove, BackPack DarkBlue

Do batohu vložíte notebook o velikosti až 15,6 palců. Kromě něj si můžete bezpečně uložit sešity, telefon, peněženku a další příslušenství, jako je například myš nebo powerbanka. Batoh na MacBook pojme i láhev s pitím, kterou můžete vložit do boční kapsy. Batoh však  překvapí i integrovaným USB kabelem. Ten slouží jako propojovací kabel např. mezi powerbankou a telefonem. Vnitřek batohu je potažený jemnou látkou, která je ještě vypolstrována měkkou pěnou. MacBook i další příslušenství tak budou jako v bavlnce. Cena batohu je 999 Kč

Taška na notebook - CANVASLIFE, 13 Briefcase RoseWhite

Taška pro MacBook Air / Pro 13 – Canvaslife nabízí vnitřní rozměr 36 × 25 × 2 cm. Její speciální povrch zabraňuje vniknutí vody a vyjma vašeho přenosného počítače se do ní vejde i spousta dalšího příslušenství a ostatních předmětů, jako jsou sešity, knihy atd. Zapínání tašky je na zip, takže se nemusíte bát, že by vám z ní něco vypadlo, nebo že by vám z ní bez vašeho vědomí někdo něco vytáhl. Můžete ji nosit nejen v ruce, ale díky popruhu, který je odepínatelný, i přes rameno. Její cena je 599 Kč.

Pouzdro na notebook - CANVASLIFE, 13 Sleeve RoseNavy

Pouzdro značky Canvaslife poskytne nejen potřebnou ochranu proti škrábancům, pokud často cestujete, ale i decentní ochranu při pádu. Nabízí líbivý a moderní design, který je díky svému vzoru velice elegantní. Jeho zapínání je na zip, takže se nemusíte bát, že by vám z něho něco vypadlo. Vyjma vašeho přenosného počítače se do něho vejde i spousta dalšího příslušenství a ostatních předmětů, jako jsou sešity, knihy atd. Jeho speciální povrch navíc zabraňuje vniknutí vody. Cena je 499 Kč.