Chytré hodinky fitness zvednou na vyšší úroveň a budou monitorovat vaše zdraví

Chytré hodinky fitness udrží na dobré úrovni a navíc pohlídají i vaše zdraví. Pokud chcete vylepšovat svojí kondici, stačí si jedny pořídit a hlavně začít.

Každý to známe. Chceme něco udělat se svým zdravím a kondicí, ale ne a ne se odhodlat. Pořád to odkládáme na další den, týden nebo roční období. Prvním krokem ke zlepšení fyzičky může být nákup chytrých hodinek. Ty budou měřit vaší celodenní aktivitu, sportovní výzvy a také monitorovat zdraví. Je to tedy multifunkční zařízení a investice do takového doplňku se vyplatí spíše dříve než později.

Chytré hodinky fitness posunou dál

Fitness nebo-li česky zdatnost, je důležitou součástí našich životů. Drží nás v dobré kondici, lépe pak odoláváme případným nemocem a celkově žijeme plnohodnotnější život. Začít lze i bez profesionálního trenéra a drahých doplňků. Chytré hodinky můžete pořídit už od pár set korun a základní funkce vám dají jasnou představu o tom, kde co zlepšit.

Základní model 116pro bude pro začátek naprosto stačit. Nestojí ani 1 000 Kč a zvládá vše, co potřebujete. Po spárování s telefon pomocí Bluetooth uvidíte všechny údaje také v aplikaci. Poskytnou náhled na notifikace i telefonní hovory. Hlavně ale budou měřit vaše ušlé kroky během dne, spálené kalorie nebo aktuální tepovou frekvenci. Pokud dlouho budete sedět, zvednou vás a dají jasně najevo, že se musíte začít hýbat. Šikovnou funkcí je také měření krevního tlaku.

Podobný komfort vám poskytnou hodinky Haylou LS02, které má na svědomí Xiaomi. Mají velký dotykový displej s úhlopříčkou 1,4 palců, chlubí se vodotěsností a hlavně na jedno nabití zvládnou vydržet i 20 dní v provozu. Značka Xiaomi je také zárukou kvality a cena se opět nepřehoupla ani přes 1 000 Kč.

Luxusní chytré hodinky za pár tisíc

Předchozí zmíněné modely jsou vyrobené z odolných plastů a vybavené levnějšími prvky. Pokud chcete skutečně bytelné zařízení, můžete si pár tisíc připlatit a zvolit už například Xiaomi 70mai, které přidávají několik výhod. Jsou vybavené safírovým sklíčkem, takže se nepoškrábe. Také displej je lépe čitelný a vybavený AMOLED technologií. Podporují GPS a tělo je hliníkové, přitom stále velmi lehké.

Jste spíše konzervativní a dáváte přednost kruhovému ciferníku? Tak se podívejte na Xiaomi Amazfit GTR 2. Chytré hodinky mají kruhový AMOLED displej a zvládají opravdu hodně. Kromě monitorování zdraví a aktivity upozorní na příchozí hovory, poslouží jako MP3 přehrávač, mají zabudovaný akcelerometr a také zvládnou komunikovat nejen přes Bluetooth ale i přes Wi-Fi.

Výběr je tedy jenom na vás. Zlepšit zdraví a kondici můžete i v případě, kdy nechcete utrácet mnoho financí. Tato výmluva tedy definitivně padá. Teď už zbývá jenom chtít něco změnit.