Čelenka na hlavu pro GoPro vám poskytne netušené možnosti záběru

Čelenka na hlavu pro GoPro kameru je povinná výbava pro všechny akční jedince. S kamerou připevněnou k hlavě si můžete natočit všechny svoje zběsilé kousky.

Čelenka na hlavu je jednoduché příslušenství, které se vám ale mnohonásobně vyplatí. Pořád obdivujeme záběry z vlastního pohledu a díky GoPro kameře to není žádný problém. Připevnění pak obstará právě čelenka, která zajistí kameru na přilbě nebo hlavě a nabídne jedinečný záběr.

Čelenka na hlavu pro GoPro za pár korun

Originální příslušenství bývá drahé. U některých doplňků dává smysl si připlatit za kvalitu a značku, někde je to ale zbytečnost. A právě čelenka na hlavu pro GoPro je příslušenstvím, které rozhodně nemusí být originální, aby plnilo perfektně svůj účel. Pár látkových popruhů, plastová očka a držák na kameru dělají z doplňku velmi dostupný produkt.

Tech-Protect Headstrap je jednou z čelenek, o kterých byste měli uvažovat. Drží kameru na hlavě ve všech třech směrech a držák dovoluje naklánění. Při upevnění si tak zvolíte, jak má být kamera nakloněna a můžete se rozhodnout, že budete natáčet třeba jen své lyže při sešupu ze sjezdovky nebo naopak krásu okolní krajiny a kameru natočíte směrem nahoru.

Další doplňky pro svobodu natáčení

Kromě čelenky si prohlédněte i ostatní příslušenství. Při akčních dobrodružstvích oceníte odolný kryt na kameru GoPro nebo rovnou odolné pouzdro, ve kterém budete GoPro přenášet. Zajímavou volbou jsou také tvrzená skla. Ta mohou ochránit displej kamery před rozbitím.

Selfie tyč patří k nejprodávanějším doplňkům vůbec. Na GoPro jsou k dispozici tyče, které lze použít i na připevnění ostatních kamer nebo fotoaparátů. Na vrchu mají standardní stativový závit pro fotoaparáty a koncovku, kterou připnete GoPro. Například Selfie tyč pro GoPro HERO od Tech-Protect je takovou kombinací, má velký rozsah délky a jedná se o spolehlivého společníka na všechny vaše cesty.