Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Car Thing od Spotify bude hudební přehrávač do auta s displejem

Car Thing od společnosti Spotify, která poskytuje stejnojmennou hudební streramovací službu, představuje první hardwarový produkt. Ve starších autech ji jistě oceníte.

Spotify dnes ohlásil své první hardwarové zařízení Car Thing, což je přehrávač hudby a podcastů namontovaný na palubní desce. Vtipně pojmenované příslušenství do auta bude užitečné hlavně u starších vozidel.

Car Thing funguje se Spotify

Spotify se snaží poskytnout produkt pro zákazníky, kteří chtějí pohodlnější a osobnější zážitek z poslechu ve voze, zejména u velkého počtu automobilů, které nepodporují moderní systémy infotainmentu ve vozidle.

Car Thing je zaměřen na předplatitele Spotify Premium s těmito potřebami a má dotykovou obrazovku, ovládací prvky pro navigaci, funkce hlasového ovládání a čtyři uživatelsky konfigurovatelná tlačítka pro rychlý přístup k oblastem, jako je oblíbená hudba, podcasty nebo seznamy skladeb.

Uživatelské rozhraní bere podněty z mobilní aplikace Spotify, aby ji uživatelé dobře znali, a je zde výběr dotykových ovládacích prvků, hlasových příkazů „Hey Spotify“ nebo fyzické navigace pomocí knoflíku. Car Thing funguje přes Bluetooth adaptér nebo přes kabel AUX nebo USB a k zařízení je dodávána celá řada úchytů, které zajišťují jeho správné připojení k palubní desce.

Zatím pouze ve fázi experimentu

Zařízení je dodáváno se třemi různými typy držáků na palubní desku a ventilaci, z nichž si můžete vybrat, autonabíječkou a kabelem USB-C. Zpočátku bude Car Thing k dispozici zdarma po omezenou dobu, přičemž vybraným uživatelům stačí zaplatit pouze náklady na dopravu. Je to zjevně proto, že Spotify stále považuje Car Thing za poněkud experimentální.

Až dosáhne svého úplného veřejného vydání, bude Car Thing k dispozici za 79,99 USD, ale zatím není jasné, kdy k maloobchodnímu vydání dojde. Car Thing je nyní nabízen pouze na pozvání prostřednictvím webových stránek předplatitelům služby US Spotify Premium se smartphonem, kde se uživatelé, kteří mají zájem, mohou zaregistrovat na čekací listinu.

Zdroj: Macrumors.com