Bluetooth sluchátka špunty ucho utěsní, dobře se s nimi ale nevolá

Hledáte-li ideální Bluetooth sluchátka špunty, hodí se spíše na sportování, než na telefonní hovory. Zde je jejich nabídka, podívejte se.

V portfoliu Bluetooth sluchátek můžete vybírat z mnoha jejich typů k různému použití a napříč cenovou relací od pár stovek korun po několik tisíc. I když i Apple prezentuje svoje AirPody jako ideální sluchátka na sport, je to poněkud zavádějící. Jedná se totiž o pecky. To bluetooth sluchátka špunty vaše ucho utěsní tak, že vás přehrávaná hudba dokáže patřičně nakopnout k lepším výsledkům.

Co si budeme nalhávat. Bezdrátová sluchátka AirPods jsou dokonalým nástrojem k poslechu hudby v domácím prostředí a na vyřizování hovorů. Na cesty se ale příliš nehodí, protože např. ve vlaku slyšíte vše ostatní, jen ne hudbu, kterou chete poslouchat. Špunty mají jednoznačnou výhodu v utěsnění vašeho ucha, takže se do vašeho sluchovodu nedostane prakticky žádný ruch. To ale může mít i dvě nevýhody.

První je ta, že pokud s nimi sportujete, musíte si dávat zvýšený pozor na vaše okolí a to zejména při běhání nebo jízdě na kole. Kvůli ztišení okolí totiž musíte více sledovat dění kolem vás. Druhá nevýhoda pak je, že při telefonování neslyšíte svůj hlas. To ostatně můžete vyřešit vyjmutím jednoho sluchátka z ucha. Nevýhody ale jistě nezastíní ten nejzásadnější klad – kvalitu reprodukce, která je prostě lepší.

 

Bluetooth sluchátka špunty a dostupná nabídka 

Společnost iFrogz nabízí své řešení bezdrátových sluchátek již za 499 Kč. Jsou však mezi sebou spojena kabelem, který může zejména při běhu, přenášet nežádoucí otřesy. O jejich vypadnutí z ucha pak starost mít nemusíte i díky do balení přikládaným silikonovým háčkům.

Skutečně bezdrátová sluchátka špunty seženete už od 999 Kč. Můžete sáhnout po řešení společnosti Devia nebo Kintone. Za 1 690 Kč nebo 1 990 Kč se pak nabízí řešení např. od společnosti Celly. Ve všech případech se jedná o sluchátka s True Wireless technologií, kdy je každé sluchátko propojeno s telefonem pomocí Bluetooth samostatně a vy tak můžete dát sbohem všem otravným sluchátkovým kabelům.