Bezdrátová sluchátka i7S TWS mají svého nástupce. I16 jsou lepší

Bezdrátová sluchátka i7S TWS byla jedna z prvních, která imitovala vzhled populárních Apple AirPods. Aktuálně je v nabídce jejich novější generace I16.

Apple AirPods jsou stále lídrem trhu s bezdrátovými sluchátky. Jejich uživatelům se líbí nejen jejich funkce, ale i typický vzhled, který umí vymyslet jen kalifornská společnost. V současné době si můžete zakoupit již dvě generace tohoto příslušenství určenému nejen k mobilním iOS zařízením, ale i k macOS počítačům, jako jsou MacBooky a iMacy.

V oficiálním Apple Online Store je jejich první generace k dispozici za 4 790 Kč. Druhou generaci pak Apple nabízí za 5 790 Kč. Ta již obsahuje pouzdro, které můžete nabíjet bezdrátově a má vylepšený čip H1, který zvládá i integraci hlasové asistentky Siri. Té tak stačí říci váš požadavek a ona ho splní, aniž byste museli vyndávat iPhone z kapsy.

Zásadním neduhem tohoto příslušenství je jeho cena. Mnozí totiž nejsou ochotni platit tak vysokou částku za „pouhá“ sluchátka. A také proto jsou na trhu dostupná řešení výrobců třetích stran, která se snaží na úspěchu AirPodů přiživit. A je to logické, podobné marketingové tahy rozhodně nejsou něčím novým.

 

Bezdrátová sluchátka i7S TWS a ti druzí

Napříč českými e-shopy už seženete bezdrátová sluchátka i7S TWS za pakatel. Jejich cena totiž startuje už na 260 Kč. Vyplatí se však zvážit, zdali má ještě smysl do nich investovat. Bezdrátová sluchátka i16S TWS jsou totiž novější generací, která byla vylepšena po všech stránkách. Nejen že je jejich design AirPodům ještě o to blíže, ale funkcemi je skoro předbíhají.

Dotykové ovládání sice nemají, za to obsahují tlačítko, kdy jediným jeho kliknutím provedete přijmutí nebo odmítnutí hovoru, pustíte a zastavíte přehrávanou skladbu nebo video. Přes tlačítko je i párujete nebo vypínáte/zapínáte. Jsou ideální pro handsfree volání, poslech hudby a rozhodně je využijete nejen doma, ale i v práci. Nabízejí technologie Bluetooth 5.0 a TWS, čili True Wireless Sound, který přináší výborný bezdrátový přenos zvuku.

Bezdrátová sluchátka I16 TWS dokážou vaši hudbu přehrávat až 4 hodiny, přičemž vestavěná 500mAh baterie v jejich pouzdře nabízí zásobárnu energie na další pětinásobné nabití obou sluchátek. Celková doba, na jedno nabití sluchátek a pouzdra, tak je 20 hodin. Výhodou těchto sluchátek je i to, že odolají dešti a potu a jsou kompatibilní nejen se zařízeními Applu, ale i těmi s operačním systémem Android.

Bezdrátová sluchátka I16 TWS vás pak vyjdou na 899 Kč a můžete je mít v růžové, černé, modré nebo bílé barevné variantě. Další alternativou k AirPodům může být řešení společnosti Devia, které vás ale vyjde již na 999 Kč, respektive 1499 Kč.