Bezdrátová nabíječka pro iPhone zjednodušuje nabíjení na maximum

Bezdrátová nabíječka pro iPhone je v poslední době žádaným příslušenstvím. Bezdrátové nabíjení je pohodlné a dokáže být i rychlé.

Bezdrátová nabíječka pro mobil se hodí vždy tam, kde potřebujete průběžně zařízení nabíjet. Je to ideální způsob, jak co nejrychleji začít dobíjení. Nemusíte hledat kabel a konektor. Bezdrátová nabíjecí plocha je stále aktivní a telefon na ni stačí položit. Když si tento zvyk osvojíte a například v kanceláři nebo doma v ložnici budete odkládat telefon vždy na tuto nabíjecí plochu umístěnou na pracovním stole, respektive nočním stolku, budete mít neustále dost energie.

Bezdrátová nabíječka pro iPhone v různých provedeních

Bezdrátové nabíječky pro iPhone se mohou rozdělovat na několik typů. Máme tu jednoduché, které nabíjejí pouze jedno zařízení zároveň, pak duální a v poslední době dokonce i bezdrátové nabíječky 3v1. Na ty pak můžete odložit iPhone, Apple Watch a AirPods 2. generace. Vše se bude najednou nabíjet.

Také je důležitá rychlost nabíjení. Bezdrátové nabíjení je pomalejší než to drátové klasické. A navíc se musí počítat s určitými ztrátami. Běžné drátové nabíjení iPhonu přiloženým 5W adaptérem trvá poměrně dlouho a když si pořídíte základní bezdrátovou nabíječku, doba nabíjení bude ještě o trochu delší. Proto raději sáhněte už po bezdrátové nabíječce s podporou rychlého 10W nabíjení. Ta je dokonce rychlejší než obyčejné drátové nabíjení. Jen ji musíte připojit do silnějšího adaptéru.

Bezdrátově i v autě

Bezdrátová nabíječka pro telefon se nemusí omezovat jen na domácí nebo pracovní využití. Najdete i spoustu držáků do auta, které obsahují bezdrátovou nabíjecí plochu. Po umístění telefonu do držáku začne nabíjení a nemusíte tak v autě hledat kabel, který vám při řízení ještě navíc překáží.