Apple Watch Pride řemínky vyjádří vaše smýšlení. Novinka přichází i v edici Nike

Společnost Apple vydala dva nové Apple Watch Pride řemínky v duhových barvách. Již nyní jsou dostupné skrze Apple Online Store. Vynikají duhovými barvami.

Sportovní řemínek Pride Edition se sestavuje ručně ze samostatných proužků barevného fluoroelastomeru. Proužky se potom strojově řežou a lisují. Výsledkem celého procesu jsou jemné variace duhového designu, takže každý řemínek je umělecky jedinečný. Tento odolný, pevný a přitom překvapivě měkký řemínek se vám elegantně ovine kolem zápěstí a příjemně sedí. Inovativní kolíčkové zapínání je navíc dokonale pohodlné.

K dispozici je 40 i 44 mm varianta, kdy je cena obou shodná, nezávisle na velikosti, a to 1 390 Kč. Za stejnou cenu pořídíte i jakýkoli jiný sportovní řemen Applu, nebo ten z edice Nike. V ní také přibyl nový řemínek Nike Pride Edition opět dostupný ve velikostech 40 nebo 44 mm. I on je vyroben ze speciálního vysoce funkčního fluoroelastomeru, avšak již obsahuje vylisované otvory pro větší vzdušnost. Je odolný, pevný a přitom krásně hladký.

 Jedinou nevýhodou těchto řemenů je samozřejmě jejich cena, která je poněkud vyšší. Výrobci třetích stran totiž nabídnou srovnatelnou kvalitu, avšak o poznání nižší cenu. Pokud se podíváme na standardní sportovní řemínek, tak ten vás vyjde už na 329 Kč, ten ve vzhledu Nike řemenu pak 349 Kč.

 

Apple Watch Pride – co to vlastně znamená?

Apple s hrdostí podporuje organizace jako GLSEN, PFLAG, The Trevor Project, Gender Spectrum, The National Center for Transgender Equality, Encircle a SMYAL v USA a ILGA World na mezinárodní úrovni, které prosazují pozitivní změny pro lidi z LGBTQ komunity. Pod touto zkratkou je myšlen pohyb lesbických, gay, bisexuálních, transgender a queer osob s cílem uniknout diskriminaci a špatnému zacházení kvůli jejich sexualitě. A symbol této komunity je právě duhová vlajka.