Apple Watch displej ukáže, co uživatele nejvíce zaujalo na WWDC 2019

Apple Watch displej vám může během nadcházející Apple Keynote na WWDC 2019 ukazovat, kdy byli diváci nejvíce vzrušení. Aplikace Cardiogram překvapila.

Aplikace Cardiogram si připravila na pondělní akci Applu speciální monitoring uživatelů, kteří budou Keynote sledovat. Hodlá u nich totiž měřit srdeční tep. Samozřejmě, že se to bude týkat pouze těch, kteří budou mít v době konání akce na rukou Apple Watch a povolí toto sledování v aplikaci.

Apple Watch displej ukáže aktuální tepovku

Na konferenci WWDC 2019 Apple každoročně odhaluje nové operační systému iOS, macOS, watchOS a tvOS. Na konci se vždy strhne mnoho debat o tom, co bylo největším překvapením. Teď budou moct diskuze ustat a díky Cardiogramu uvidíme přesnou statistiku.

Apple Watch displej

Před začátkem akce si tak uživatel zapne aplikaci na hodinkách, povolí sdílení svého srdečního tepu s vývojáři a senzor začne minutu po minutě pečlivě do aplikace zapisovat data. Uživatelé by měli vidět i během konference, jak jsou na tom celkově všichni ostatní a jak bude křivka srdečního tepu probíhat. V tomto případě bude dobré, když si každý utáhne řemínek na Apple Watch, aby byly výsledky co nejpřesnější.

Experiment navazuje na funkce, které už aplikace nabízí. Hloubkový monitoring srdečního tepu s prémiovou službou pro uživatele v rámci rodiny. Každý z rodiny si tak může mezi sebou sdílet svá zdravotní data a v případě nutnosti je hned mít k dispozici pro lékaře.

WWDC 2019 je na programu už zítra od 19.00 našeho času. Apple představí v San Jose v McEnery Convention Center nové operační systémy a možná se dočkáme i nějakého překvapení.

Zdroj: Appleinsider.com