Apple TV spořič obrazovky nabízí nové motivy pod vodní hladinou

Apple TV spořič obrazovky je krásným videem, které se může přehrávat, když zrovna na televizi nic nesledujete. V možnostech výběru se nyní nově ukazují delfíni, kosatky nebo korálové útesy.

Nové spořiče obrazovky ukazují mořský život a ekosystémy, od delfínů u pobřeží Kostariky až po korálové útesy v Rudém moři u Egypta. Další videa pak zobrazují medúzy u pobřeží Aljašky, vlny lámající se na pobřeží Tahiti, zlaté rejnoky u pobřeží Mexika a další.

Apple TV spořič obrazovky vyplní černou plochu

Apple TV zobrazí spořič obrazovky poté, co je televize v nečinnosti. Chcete-li změnit počet minut před spuštěním spořiče obrazovky, přejděte na Nastavení - Obecné - Spořič obrazovky a vyberte Spustit po. Spořič obrazovky můžete také kdykoli spustit stisknutím tlačítka Nabídka na dálkovém ovladači Siri na domovské obrazovce tvOS.

Pokud Apple Tv nevyužijete a chcete pouze zrcadlit obsah iPhonu nebo iPadu na televizi, pořiďte si adaptér HDMI na Lightning, který propojí vaše zařízení s HDMI konektorem v televizi.

Klepnutím na Siri Remote získáte informace o tom, kde byl spořič obrazovky natočen, zatímco přejetím doleva nebo doprava změníte umístění spořiče obrazovky, který se zobrazí, pokud jich bylo staženo více.

Nové spořiče obrazovky mohou být stahovány denně, týdně nebo měsíčně prostřednictvím Nastavení - Obecné - Spořič obrazovky - Stáhnout nové video. I když není možné vybrat konkrétní spořič obrazovky na Apple TV, Benjamin Mayo udržuje web, který ukazuje všechny dostupné scény.

Zdroj: Macrumors