Apple Pencil case ochrání stylus a zabrání jeho ztracení

Apple Pencil case je volitelné příslušenství. Apple ke svému stylusu žádné pouzdro nepřibaluje, takže se musíte poohlédnout sami. Jaké jsou možnosti?

Apple Pencil první generace se stal oblíbeným doplňkem k iPadům. A tím, jak Apple postupně rozšířil podporu na všechny své nabízené iPady, se Apple Pencil prosazuje ještě více. Je škoda, že první generace nelze nějak přichytit k tělu tabletu, protože se může velmi lehce stát, že ho nedopatřením ztratíte.

Apple Pencil case nabízí i Apple

Apple nabízí k zakoupení originální Apple Pencil case, který ale není levnou záležitostí. Existuje ale spousta levnějších alternativ a dokonce se nemusíte spoléhat pouze na samostatné pouzdro pro Apple Pencil. Na trhu je příslušenství, které kombinuje kryt na iPad a právě úložný prostor pro Apple Pencil. Tak můžete nosit stylus vždy s iPadem a nestane se, že by se někdo jen tak povaloval.

Kdybyste potřebovali jenom nějaký levnější, ale kvalitní stylus pro iPad a nechtěli investovat do Apple Pencil, stačí se podívat po internetu a naleznete spoustu možností.

Jestli už ale používáte nový iPad Pro a máte k němu Apple Pencil 2. generace, jednoduše magneticky k tabletu stylus připnete. Ani ale magnety nejsou vždy nejjistější volbou a pokud nosíte iPad například v batohu, bude mít Apple Pencil tendenci vypadávat. Proto je vhodné i pro nejnovější generace iPadů Pro pořídit nějaké pouzdro. Kryt na iPad Pro tak může jak ochraňovat tablet, tak mít v sobě zabudovaný úložný prostor na nový Apple Pencil.