AirTag recenze jsou velmi pozitivní. Nový produkt se Applu povedl a není drahý

AirTag recenze se začínají objevovat na všech sítích. Jaká je Apple novinka v reálném použití a pro koho je určena? Přečtěte si první dojmy uživatelů.

Po letech čekání na debut AirTagů je den zahájení konečně na světě a první ‌AirTags‌ jsou nyní v rukou zákazníků. Podívejte se a přečtěte si praktický pohled na nové Apple zařízení.

AirTag recenze jen pozitivně

Jak již pravděpodobně víte, AirTags‌ jsou malé, Bluetooth sledovače předmětů ve tvaru mince podobné lokalizátorům Tile, které jste chtěli umístit na předměty, které by mohly být na místě, jako jsou klíče, peněženky, bundy a další. Integrují se do aplikace Najít na kartě Předměty a lze je pohodlně sledovat přímo vedle vašich zařízení Apple.

‌AirTags‌ se dodávají v typickém snadno otevíratelném obalu Apple a po rozbalení je spárování AirTagu otázkou vytažení plastového obalu a jeho držení v blízkosti iPhone. ‌Telefon okamžitě rozpozná AirTag a můžete projít procesem nastavení, pojmenovat AirTag a zaregistrovat jej do svého Apple ID účtu.

Po registraci se AirTag zobrazí přímo v aplikaci Najít‌ a přeposílá zpět vaši polohu. ‌AirTags‌ mají mnoho stejných funkcí‌ jako zařízení Apple, takže je můžete přepnout do režimu ztráty a přehrát zvuk, abyste je našli.

Přesné hledání funguje skvěle

Pokud máte model iPhone 11 nebo iPhone 12, existuje užitečná funkce Přesné hledání pro vyhledání položky, která se ztratila poblíž, jako jsou klíče, které spadly do polštáře na gauči, a pokud je AirTag ztracen daleko, může využít ‌Find My‌ síť, využívající miliardy aktivních zařízení Apple, která vám pomohou zjistit jeho polohu.

Designově je AirTag vybaven bílou plastovou přední částí a zadní stranou z nerezové oceli, která se nepochybně snadno poškrábe v závislosti na tom, kde je AirTag umístěn. Přední strana může být obdařena gravírováním písmeny a emoji, ale stojí za zmínku, že neexistuje žádný otvor pro připojení klíčenky nebo jiné vestavěné metody připevnění.

AirTag příslušenství

Apple místo toho očekává, že si lidé budou kupovat doplňkové AirTag příslušenství pro každý kus a možnosti vlastního příslušenství Apple začínají na 890 Kč. Naštěstí společnosti třetích stran, jako je Belkin, prodávají levnější držáky, ale stále je to další náklad.

‌AirTags‌ jsou vybaveny bateriemi CR2032, které vydrží zhruba rok, než bude třeba je vyměnit, a můžete zatlačit a otočit přední část AirTagu, abyste se dostali do prostoru pro baterie. Toto je také metoda použitá k resetování AirTagu nebo k vyhledání sériového čísla.

Apple AirTag‌ můžete pořídit za 890 Kč nebo za 2 990 Kč za balíček čtyř a jsou k dispozici také u maloobchodních prodejců třetích stran. AirTagy s gravírováním‌ pocházejí pouze od Applu, i když právě teď se na ně čeká několik měsíců.

Zdroj: Macrumors.com