Vykašlete se na AirPody, bezdrátová sluchátka k mobilu seženete levně

AirPody od společnosti Apple rozhodně nepatří mezi nejdostupnější bezdrátová sluchátka k mobilu. Ty lze totiž sehnat i za cenu pěti set korun. Podívejte se.

Jistě, Airpody vynikají svými funkcemi a začleněním do ekosystému společnosti Apple. Jenže jejich cena není k zákazníkovi zrovna přívětivá. Za první generaci totiž zaplatíte 4 790 Kč, za druhou s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem, výkonnějším čipem a možností vyvoláním Siri svým hlasovým povelem pak  5 790 Kč.

S kvalitou přednesu také nemusí být mnozí zrovna spokojeni. Ne že by hrály špatně, ale protože se jedná o pecková bezdrátová sluchátka k mobilu, trpí propouštěním ruchu okolí. Do MHD se tak jedná o velice nepraktické příslušenství. Nejen, že v nich slyšíte každé přeřazení rychlostního stupně autobusu a rozhovory všech kolem vás, ale ve vlaku budete vědět i o každém napojení kolejí.

 

Dostupná bezdrátová sluchátka k mobilu

Jejich eleganci a využití při telefonních hovorech však popřít nelze. Zde zase špuntová sluchátka spíše tratí, protože pokud nedisponují příposlechem (jako že obvykle ne), musíte běžně z ucha jedno sluchátko vyndat, abyste vůbec slyšeli svůj hlas. Na druhou stranu jsou velice dostupná, a pokud nevíte, zda jsou vhodná i pro vás, jejich cena začíná na 500 Kč. Mezi tímto levným segmentem vyniká zejména značka iFROGZ.

Tato bezdrátová sluchátka k mobilu jsou však spojena kabelem. Na něm se však nachází praktický ovladač, kterým lze přijmout a ukončit hovor, zesílit hlasitost sluchátek nebo započít či pozastavit přehrávání. A to je ideální, pokud nevlastníte Apple Watch, nebo pokud pořád nechcete vyndávat váš telefon z kapsy. Zafixování v uchu je přitom zajištěno nástavci, takže se hodí i k vašim sportovním výkonům. Společnost však nabízí i řešení přes hlavu a to za stejnou pořizovací cenu.

Chcete-li skutečně bezdrátová bezdrátová sluchátka k mobilu, která jsou nenápadná a decentní, nabízí se trošku okatá kopie sluchátek AirPods v provedení od společnosti I16. Cena již ale poskočí na 900 Kč. Ty značky Devia jsou následně za 999 Kč. Sluchátka od společnosti Hoco jsou již z vyšší cenové kategorie a vyjdou vás na 1 790 Kč. Podobně je na tom i řešení od Celly.