Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

AirPods Pro 2 přijdou už v dubnu společně s iPhonem SE

AirPods Pro 2 se mají ukázat poprvé i společně s aktualizovaným iPhonem SE. Japonský blog Mac Otakara sdílel tuto informaci a upřesnil, že se tak stane už v dubnu.

Zpráva tvrdí, že nová AirPods Pro přijdou s mírně přepracovaným nabíjecím pouzdrem. Pouzdro zůstane 21 mm silné, ale bude mít výšku 46 mm a šířku 54 mm. Aktuální nabíjecí pouzdro AirPods Pro má výšku 45,2 mm a šířku 60,6 mm. Vypadá to tak, že novinka má nabídnout užší nabíjecí krabičku.

AirPods Pro 2 s novým designem

Zpráva nenabízí žádné další podrobnosti o AirPods Pro nebo iPhonu SE. Mark Gurman z Bloombergu již dříve uvedl, že Apple usiluje o kompaktnější provedení druhé generace AirPods Pro. Měl by tak úplně eliminovat stopku, která vyčnívá zdola a změnit ovládání. Design se zaoblí a vyplní tak lépe prostor kolem ucha. Takto by se sluchátka vzhledově přiblížila konkurenčním Pixel Buds od Googlu nebo sluchátkům Samsungu.

Pokud jde o iPhone SE, většina pověstí se soustředila na větší variantu zařízení Plus. Ta by mohla nabídnout 5,5palcový nebo až 6,1palcový displej. Známý analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že telefon má být uveden ve druhé polovině roku 2021. Vzhledem k tomu, že japonský blog zmiňuje nadcházející model jako iPhone SE 3. generace, tak je pravděpodobné, že Apple plánuje dodržet stejnou 4,7palcovou obrazovku.

Společnost Apple vydala aktuální AirPods Pro na konci října 2019, zatímco druhá generace iPhone SE byla uvedena na trh v dubnu 2020.

Zdroj: Macrumors