Airdots Pro 2 mohou nahradit populární sluchátka AirPods. Vyplatí se ušetřit?

Airdots Pro 2 jsou bezdrátová sluchátka od společnosti Xiaomi. Stojí méně než Apple sluchátka a funkcemi se jim dokáží vyrovnat. V našem obchodě ale naleznete spoustu podobných produktů.

Skutečně bezdrátová sluchátka. Toto označení nesou taková sluchátka, která nejsou propojena žádným kabelem a každé se připojuje k zařízení zvlášť. Typickým představitelem jsou pak už zmiňovaná AirPods nebo AirPods Pro.

Airdots Pro 2 nejsou nejlepší

Sluchátka od Xiaomi mají spoustu zajímavých funkcí. Propojíte je s telefonem pomocí Bluetooth a to ve stylu AirPods, takže vám po otevření krabičky vyskočí na displeji výzva k propojení. Verze Bluetooth 5.0 je velmi stabilní a dokáže udržet propojení až na 10 metrů. Můžete s nimi poslouchat, ale i telefonovat.

Velmi zajímavou funkcí je pak potlačení okolního hluku. Sluchátka pomocí mikrofonů odfiltrují rušivé zvuky okolí a můžete si tak dopřát nerušený poslech. Nabíení probíhá USB-C kabelem a ovládají se jednoduchým stisknutím každého sluchátka. Jsou ale opravdu tak dobrá?

Bezdrátová sluchátka TWS

Xiaomi má v repertoáru ale i skvělá Redmi AirDots. Ta mají špuntové zakončení a lépe drží v uchu. Jsou odolná i proti stříkající vodě a jsou velmi lehká - jedno sluchátko váží jen 4,1 gramů!

Výborná sluchátka, která vypadají jako AirPods 1. generace HOCO ES26 Plus, dokonce nabízejí stejné funkce jako Apple sluchátka. Cenově jsou ale na třetině a nabijete je také Lightning kabelem. V balení navíc dostanete šikovné pouzdro.