Apple slofie propaguje ve své nové reklamě na iPhone 11. A je to pořádná lyžovačka

Apple slofie představil s novými iPhony 11. A potřebuje funkci náležitě představit, proto si připravil hned dvě nové reklamy, kde uvidíte, jak moc se může hodit. Pohodlně se usaďte a podívejte se!

Apple sdílí nová videa s názvy Slofie on iPhone 11 - Whiteout a Slofie on iPhone 11 - Backflip. Reklamy jsou velmi krátké, ale o to více efektivní. Funkce se zakládá na zpomaleném záběru, který je natáčen přední kamerou. Je to tedy vlastně selfie, ale protože se natáčíte, kalifornská společnost dala funkci speciální nový název.

Apple slofie propaguje na YouTube

 

Dvě krátká videa s názvem „Backflip“ a „Whiteout“ obsahují záběry s pomalým pohybem, které pořídili profesionální snowboardisté. A je to vidět. V první reklamě se na obličej jezdce dostane hodně sněhu, který pomalu zase začne odpadávat. Druhá reklama je možná ještě zajímavější, protože snowboardista udělá backflip, přetočí se saltem dozadu, a přitom se natáčí. Záběry jsou perfektně stabilizované a zpomalení vypadá úžasně.

Telefony iPhone už dlouho využívají režim slo-mo, tedy zpomalené video pro zachycení zpomaleného obsahu zadní kamerou. Až u iPhonu 11, 11 Pro a 11 Pro Max se podobná technologie dostala na přední selfie kameru a tak vznikla slofies.

Zdroj: Macrumors