Xiaomi Haylou Solar LS05 černé barvení sluší. Hodinky jsou i vodotěsné

Xiaomi Haylou Solar LS05 černé lemování kolem displeje jednoznačně sluší. Chytré hodinky od Xiaomi vynikají kruhovým displejem, funkcemi a také vodotěsností.

Chytré hodinky má nyní kdekdo, ale pokud je také chcete, nemusíte vynakládat desetitisíce korun na jejich nákup. Už se dají najít kvalitní hodinky, které vydrží i hrubší zacházení, mají funkce na úrovni a nestojí příliš. Právě takové jsou Haylou Solar LS05.

Xiaomi Haylou Solar LS05 černé variantě nahrává

Xiaomi hodinky jsou jednoznačně velmi elegantní právě v černém provedení. Kovový rámeček kolem kruhového displeje působí luxusně a 1,28palcový displej je tak akorát, abyste mohli pohodlně zobrazit všechny údaje na obrazovce, ale zároveň vám nepřišel na vaší ruku moc velký. Rozlišení displeje 240 x 240 pixelů je dostačující  a propojíte je s telefony iPhone i se zařízeními, které využívají Android.

Výdrž chytrých hodinek je snad ještě větší problém než je tomu u mobilních telefonů. Například Apple Watch vydrží pouze jediný den. Musíte je tak často nabíjet. Haylou LS05 ale dokáží na jediné nabití vydržet i 30 dní. V případě, že budete mít zapnuté neustálé měření srdečního tepu, je výdrž poloviční. I tak ale obdivuhodná a nabíjení jednou za 2 týdny není nic, co by mělo uživatele otravovat.

Měří 12 sportů a neutopí se

Pro vaše zdraví se jedná o nedocenitelného pomocníka. Nejen, že hlídají činnost srdce celodenně, ale také jsou skvělé pro sportovní vyžití. Budou vám pomáhat při tréninku a zvolíte si na nich jeden z 12 přednastavených režimů, který je určen pro konkrétní sport. Čeká na Vás běh, chůze, jízda na kole, chůze po horách, rotoped, jóga, běžecký pás, posilovna, volný pohyb, basketbal, fotbal nebo veslování.

Posledního sportu, kterým je veslování, se absolutně nemusíte bát. Pokud se na hodinky dostane voda, nic se jim nestane. Jsou totiž certifikované, aby vydržely metr pod vodou po dobu 30 minut. V bazénu se tak neutopí a ani vydatný déšť jim nebude vadit.