Spigen Rugged Armor jsou pevné kryty s tenkým profilem za přijatelnou cenu

Spigen Rugged Armor je řada krytů, která vyniká svou odolností, ale přitom zůstává tenká a cenově dostupná. Kryty od Spigenu seženete na iPhone, Apple Watch i sluchátka AirPods.

Jen málo krytů je tak populárních jako ty od Spigenu. A řada Rugged Armor je skvělou kombinací odolnosti a stále malého objemu. Kryty jsou vyztužené a chrání zařízení na těch nejcitlivějších místech. K dispozici jsou přitom pouzdra na mobilní telefony, kryty na nabíjecí krabičku sluchátek AirPods i pouzdra pro Apple Watch.

Spigen Rugged Armor v mnoha provedeních

Všechna pouzdra Spigen Rugged Armor mají jedno společné. Jsou zpravidla černá, výjimkou jsou pouze pouzdra na Apple Watch, která se vyrábějí i v jiných odstínech. Už na první pohled je jasné, že se nejedná o drobné pouzdro, ale je vyztužené na těch správných místech. Především rohy bývají lépe vypolstrovány, takže lépe tlumí dopady při pádech.

Pouzdra ale nejsou nijak výrazně objemná. Například kryt na iPhone SE má tloušťku pouze 2,5 mm, takže vám ani nepřijde, že telefon v nějakém krytu je. Podobně to mají pouzdra na jiné modely telefonů. Specialitou pak je pouzdro na Nintendo Switch Lite.

Pouzdro na sluchátka

Spigen rozšířil řadu Rugged Armor i na sluchátka. Pouzdro na sluchátka Galaxy Buds tak využijete pro ochranu nabíjecí krabičky, která není moc odolná. Vyztužení se postará o dlouhou životnost a oceníte také karabinu pro připevnění na batoh nebo cestovní kufr.

Na AirPods Pro je vhodné například pouzdro Spigen Tough Armor, které má dokonale vyztužené rohy a sluchátka s ním lze plně ovládat. Dokonce vidíte i na signalizační LED diodu.

Pouzdra Spigen na Apple Watch

Pouzdro od Spigenu můžeme vřele doporučit i na Apple Watch. Jedná se o skořepinový kryt, který chrání tělo hodinek. Hodinky ale můžete stále ovládat a budete rádi, že se vám brzy nepoškrábou.