Spigen AirTags už registruje. Koncem října začne prodávat příslušenství

Spigen AirTags bere jako hotovou věc a začne koncem roku nabízet příslušenství k této Apple novince. Lokalizační štítky se mají začít prodávat už v říjnu.

Doplněk pouzdra od Cyrill, pod značkou Spigen, pro dlouze očekávané štítky AirTags společnosti Apple, byl uveden online pro předobjednávku s datem odeslání „koncem října“.

Spigen AirTags bere jako hotovou věc

Výpis v obchodě, kterého si všiml server iMore, je pro příslušenství pouzdra s názvem „Basic Leather - Black“ a uvádí se „pro AirTag“. Do Amazonu byly také přidány výpisy stejného produktu v alternativních barvách. Cena příslušenství je 19,99 USD a na stránce je uvedena řada funkcí produktu:

  • Stylový a elegantní řemínek z veganské kůže je dokonalým doplňkem pro minimalisty
  • Pevná spona na knoflíky udržuje váš AirTag v bezpečí
  • Zavěste si AirTag na tašku, klíč, peněženky, spojky pomocí stylové zlaté karabiny
  • Kompatibilní s bezdrátovým nabíjením
  • Kožené pouzdro CYRILL Basic pro Apple AirTag (2020)

Nejzajímavější věcí je zmínka o bezdrátovém nabíjení pro AirTags‌. To podporuje předchozí návrhy, že AirTagy se mohou nabíjet bezdrátově nebo dokonce na zadní straně iPhonu, místo aby používaly vyměnitelnou baterii CR2032.

AirTags možná přijdou už v březnu

Modelový rok AirTags‌ 2020 je zjevnou chybou, protože produkt ještě nebyl vydán počátkem roku 2021. To však může přidat důvěryhodnost pověsti, že ‌AirTags‌ byly původně plánovány na trh v roce 2020, než budou odloženy do března 2021. Opravdu, poznámka „koncem října“ v seznamu by mohla odkazovat na říjen 2020, spíše než na říjen 2021, pokud je tak zastaralý, jak naznačuje modelový rok.

I když je těžké se dozvědět mnoho nových informací o designu ‌AirTags‌ ze seznamu produktů, zdá se, že obrázky splňují spekulace předchozích pověstí, že ‌AirTags‌ budou mít tenký design podobný disku a bílou přední stranu. Kožená část příslušenství se také zdá být velmi podobná uniklým obrázkům údajného příslušenství ke klíčenkám AirTag navrženému společností Apple z minulého roku.

Není to poprvé, co vyšlo najevo příslušenství ‌AirTags‌ jiných výrobců. Začátkem tohoto měsíce unikly obrázky AirTags‌ klíčenek od společnosti Nomad a ‌AirTags‌ doplňků na brýle. Apple obecně neposkytuje výrobcům příslušenství před uvedením specifikace produktu ani podrobnosti, takže vykreslení produktu, které vytvořili Spigen a Nomad, je spíše založeno na pověstech a nereprezentuje finální design AirTags.

Očekává se, že irAirTags‌ fungují podobně jako ostatní sledovače předmětů, jako je například Tile, což uživatelům umožňuje připojit je k různým položkám, jako jsou fotoaparáty, peněženky, klíče, brýle a další, aby je mohli najít, pokud jsou na místě. Zprávy naznačují, že AirTags‌ budou obsahovat vestavěný ultra širokopásmový čip U1 pro přesné informace o poloze uvnitř, který také umožní sledování na základě rozšířené reality.

Od iOS 13 se objevují náznaky AirTags‌, a to i přes množství pověstí, které naznačují, že Apple směřuje ke spuštění v roce 2020, se nepolapitelný produkt ještě neobjevil. Začátkem tohoto měsíce analytik společnosti Apple Ming-Chi Kuo uvedl, že Apple vydá AirTags‌ někdy v roce 2021, ale neposkytl konkrétnější informace.

Zdroj: Macrumors