Pouzdro na iPhone 13 Mercedes nabídne styl i skvělou ochranu

Pouzdro na iPhone 13 Mercedes má ve svém znaku světoznámou automobilku a také odpovídá vysokému standardu, na který jsou majitelé těchto aut zvyklí.

Pro telefon už dávno není kryt jenom ochranným prvkem. Slouží i jako designový doplněk a v mnoha případech dokáže poskytnout i další funkce. Mezi nejoblíbenější kryty patří ty průhledné. I po nasazení totiž vidíte design telefonu a v případě, že jste si ho pořídili v zajímavé barvě, určitě nebudete chtít nic zakrývat. Transparentní kryt pro iPhone 13 jde pořídit už za pár stovek korun a většinou ochrání telefon velmi dobře.

Pouzdro na iPhone 13 Mercedes ve vysokém standardu

Všechny Mercedes ochranné kryty na iPhone 13 máme v koženém provedení. Právě tento materiál nejvíce pasuje ve spojení s legendární značkou. Navíc se jedná o umělou kůži, takže se nebudete muset o kryt příliš starat. Vydrží dlouho a nebude mu vadit ani voda. Všechna pouzdra jsou pak vybavena ve spodní části logem Mercedes.

Jednoduché kryty na zadní část telefonu jsou maximálně stylové. Vybírat můžete mezi kryty s různými vzory. Ke klíčkům od auta téže značky se pak bude hodit naprosto perfektně.

Ochranný kryt pro iPhone 13 Mercedes Leather Quilted je vzorován malými polštářky a velmi jemně padne do ruky. Na bocích je pak pružný PU materiál a ochrání před střety s ostrými předměty i případnými pády.

Flipové ochranné pouzdro na iPhone Mercedes ochrání obě části telefonu. Rychle můžete telefon začít používat a stačí ho jen otevřít. Uvnitř jsou pak praktické 3 přihrádky, které poslouží pro zasunutí platební karty, drobné hotovosti nebo vizitky.

⏩Ochranná pouzdra pro iPhone Mercedes