Pouzdra na MacBook mohou mít přidanou hodnotu. Jakou?

Změna vzhledu, obrněný tank i stojan – různá pouzdra na MacBook nají různou přidanou hodnotu. Podívejte se na ta nejzajímavější.

Produkty společnosti Apple jsou poměrně drahá. Nevynikají však jen cenou, ale samozřejmě i vlastnostmi a samotným designem. Pokud nechcete mít svůj MacBook po několikatýdenním nošení poškrábaný či jinak poškozený, vyplatí se jej alespoň na cestách chránit. A to nemusíte jen obyčejným pouzdrem. U některých totiž designéři přinesli zajímavou přidanou hodnotu.

 

Pouzdra na MacBook pro změnu stylu

U 12palcových MacBooků můžete vybírat z několika jeho barevných variant. Nabízí se totiž ve zlaté, stříbrné a vesmírně šedé. To ostatně platí i u MacBooku Air 2018. MacBooky Pro pak seženete ve stříbrné a vesmírně šedé. Pokud vás však jejich barva již omrzela, nabízí se pořídit si tenké polykarbonátové pouzdro v dané barvě. To mu rázem změní vzhled, ale zároveň jej decentně ochrání před různými škrábanci.

Sáhnout můžete po černém, ale i fialovém či modrém. V nabídce však najdete i tyrkysová, růžová a další. Zaujmout vás nicméně mohou i ta s různým vzorování, jako je to mramorové (bílá, černá) nebo maskáčové. Dámy však mohou sáhnout i po tom s květinovým vzorem.

 

Odolná pouzdra na MacBook

Pokud víte, že se s odolností vašeho přenosného počítače nemůžete příliš mazat, jsou zde i velice odolná pouzdra na MacBook, jako např. to od společnosti SUPCASE. To totiž dokáže váš MacBook Air 2018 ochránit i při pádu. Pokud je to pro vás příliš, můžete si oblíbit různá obálková pouzdra z mikrovlákna, ve kterých se váš stroj bude cítit jako v bavlnce. A to doslova. Poskytují navíc několik kapes, takže do nich můžete vložit i různá příslušenství. To ostatně platí i u různých typů brašen.

 

Pouzdro na MacBook jako dokovací stanice

Kožený obal / pouzdro pro MacBook od společnosti SLG ale nabízí něco, co byste jinde hledali marně. 12palcový MacBook nedisponuje aktivním chlazením, a tak může trpět častým zahříváním. Toto pouzdro však obsahuje zarážku, o kterou můžete zapřít spodní část MacBooku a tím jej použít jako dokovací stanici. Díky pevnému víku pak s takto usazeným strojem můžete velice pohodlně pracovat a to i s lepším zdvihem klávesnice.