Nomad klíčenka pro AirTag je to nejlepší, čím lokalizátor připevníte ke klíčům

Nomad klíčenka představuje šikovný doplněk, kterým snadno ochráníte svůj AirTag a zároveň ho připevníte ke klíčům nebo k jiným věcem. Kůže a design je na té nejvyšší úrovni.

Lokalizátor AirTag Apple představil v první půlce letošního roku. Pokud ho nenosíte někde v peněžence nebo v kapse, určitě řešíte, čím ho ochránit a jak ho připevnit ke klíčům nebo jiným věcem. Zadní stříbrná strana AirTagu je extrémně náchylná na poškrábání, takže obal na kulatý doplněk velmi doporučujeme.

Nomad klíčenka uspokojí i ty nejnáročnější

Nomad má v nabídce dva druhy klíčenek a každá je pak vyvedena ve dvou barevných variacích. Všechny jsou kožené, takže vydrží velmi dlouho a tradiční Horween kůže získá časem charakteristickou patinu. Kůže je tvarovaná za tepla a drží velmi pevně.

Nomad Leather Loop je jednodušším typem klíčenky. Obepne obě strany AirTagu, který tak zároveň i chrání. Na vrchu se pak nachází kroužek z nerezové oceli. Na ten můžete připevnit klíče, karabinu nebo naopak Airtag v klíčence umístit na zavazadla jako jsou kufr, batoh nebo taška. Na výběr je v typicky hnědé barvě nebo v černém provedení.

Druhým typem je pak Nomad Leather Keychain. Ta schová celý AirTag do bezpečí, takže se hodí více pro náročné použití. Má stejný nerezový kroužek na klíče a je velmi příjemná na omak. Jako každá pravá kůže získává časem patinu a sám výrobce ukazuje, jak bude vypadat po 100 dnech používání. Kůže přirozeně ztmavne a ochodí se.