MagSafe powerbanka našla využití v chytrém Apple řešení

MagSafe powerbanka poskytne dodatečnou energii na cestách a hlavně je velmi jednoduché její používání. Jen ji k telefonu přiložíte a nabíjíte.

Externí baterie, nebo-li powerbanky, jsou stále velmi žádané příslušenství. Dokážou dobít telefon, tablet i počítač, když zrovna nemáte po ruce elektrickou zásuvku. Některé jsou už vybavené bezdrátovým nabíjením, takže stačí telefon na powerbanku položit a ten se začne nabíjet. Ještě lepší je ale MagSafe powerbanka, která využívá magnetů a telefon se k ní magneticky přichytí. Podporovány jsou modely řady iPhone 12 a 13.

MagSafe powerbanka nemá konkurenci

Nabíjení externí baterií vyžadovalo dříve příslušný nabíjecí kabel. Tím jste powerbanku s telefonem propojili a nabíjení začalo. Nebylo to ale moc praktické, protože nabíjet takto telefon nebudete doma, ale většinou na cestách a někde na výletech. Při činnosti tak nejde moc telefon využívat a stále musíte myslet i na připojenou powerbanku.

Později přišly powerbanky s bezdrátovým nabíjením. Jednalo se o šikovnou funkci, protože odpadla nutnost nošení nabíjecího kabelu. Na druhou stranu je vyžadováno, aby telefon byl neustále co nejblíže externí baterii. A nejlépe se nesmí ani pohnout. Držet tak v ruce obě zařízení ve stále stejné poloze není jednoduché a těžko takto budete nabíjet telefon za chůze.

Nejlépe ze všech tedy vychází powerbanka s MagSafe. Kombinuje výhody bezdrátového nabíjení a přidává magnetické uchycení. Obě zařízení se tak spojí v jedno a telefon se bude nabíjet. Zatím jsou podporované nejnovější iPhony, tedy 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 13, 13 mini, 13 Pro a 13 Pro Max. Postupně budou přibývat další a určitě Apple funkcí MagSafe vybaví i budoucí modely.

Malá powerbanka prodlouží dvojnásobně výdrž

Externí baterie mají různou kapacitu a samotná baterie iPhonů 12 nebo 13 se pohybuje kolem kapacity 3 000 mAh. Právě takovými hodnotami disponuje powerbanka s MagSafe pro iPhone 12/13 Karl Lagerfeld. Je příjemně malá, takže nebude na telefonu vyčnívat a hezky se schová. Po přicvaknutí k zádům bude spolehlivě držet a začne iPhone nabíjet.

Powerbanka zvládne zhruba jednou dobít celý telefon, takže se zdvojnásobí celková výdrž zařízení. Jestli vám tedy vydrží na jedno nabití nový iPhone 13 dva dny, tak se můžete těšit s powerbankou i na 4denní výdrž. To už je pádný důvod, proč vyrazit bez nabíječky na prodloužený víkend.

⏩ Powerbanky